Annesinin1tanesi ezgi-esk Sağlıcakla alın kucağınza sağlıklı rahat bir gebeliğiniz olsun inş. Çok sevndim🥰💞
myangelson ezgi-esk değer çok küçük olduğu için mi dedi acaba bizde 2 günde 1 verdirdi düzenli artış görünce daha verme haftaya gel kese görelim dedi 😅
Elifyamann ezgi-esk ven demiştim diyormusuum🤭 astigmat gözlerim senin cizgileri bile gördü 17 betaaa vayy
ezgi-esk Elifyamann Haha bende de astigmat var doğru mu görüyorum yoksa gözlerim bana oyun mu oynuyor diye testi atmamıştım yoksa yok diye çöpe atacaktım iyi ki beklemişim😀
ezgi-esk myangelson Bugün tekrar görüştüm pazar günü acilde aynı saatte kan ver 2 kat artacak mı görelim dedi
ezgi-esk zey-nep11 Evet belim ve kasıklarım adet olacak gibi ağrıdı ve batmalar oldu kasıklarımda. Ama her gebelikte olmuyor. Oğlumda olmadı. Kızımda olmadı ama bunda oldu ağrım. Sadece bunda meme ucu hassasiyetim oldu ek olarak dokununca acıyordu
Kubranne-9 zey-nep11 Benim normalde de adet sancım pek olmaz ama belirtileri benziyordu diye hatırlıyorum. Göğüslerde hassaslık, karın bölgesinde hassaslık, vücudumda ağırlık ve uyuma isteği vardı.
zey-nep11 ezgi-esk hayırlı olsun balım💜 banada bizlere de dua et olurmu😄♥️ adet belırtısı varmıydı sende?
zey-nep11 ezgi-esk İnşallah sadece adet ağrıları girip gidiyor o beni şüphelendiıyor test yapmasam mı diye ben de test yapmaya cesaret ederim inşallah hayırlısı neyse olsun tekrar hakkınızda hayırlısı olsun çok sevindim dualarınızı eksik etmeyin♥️.