elmaelmaelma ezgi-esk pozitif çıkmış gözünüz aydın. Folik asite başlayın hemen, gebelikte zaten kullanılıyor, sizin tahlilde de düşük çıkmış.
Kubranne-9 ezgi-esk Benim de adetime 5 gün kala böyleydi. Sonra hamile olduğumu öğrendim ve şu an 8 aylığız😊
Lofty ezgi-esk benimde bu şekilde olmuştu varla yok arasında çizgi regliye 4 gün kala gidin kan verin bence
Halimeo Hayırlı olsun cnm çok sevindim sağlıkla kucağına alirisin bana dua et bende ameliyat olcam cnm ♥️ şimdiden Allah babalı büyütsün tebrik edeim
Annesinin1tanesi ezgi-esk Sağlıcakla alın kucağınza sağlıklı rahat bir gebeliğiniz olsun inş. Çok sevndim🥰💞
ezgi-esk Ebbruc Soldakiler yeni sonuçlar. Sağdaki 2023 olanlar geçen sene ki hamileliğime ait. Bebeğime fetosid yapıldı.
PinkPanter204 ezgi-esk hayırlı olsun canım rabbim sağsalim kucağına almak nasip etsin inşallah senin adına çok sevindim😍😊
myangelson ezgi-esk değer çok küçük olduğu için mi dedi acaba bizde 2 günde 1 verdirdi düzenli artış görünce daha verme haftaya gel kese görelim dedi 😅