orcngzm ravzae öneri için teşekkürler bu uyumlu çok sevmiyoruz eşimle ikisi de ayrı ayrı beğendiğimiz isimler o yüzden uyum aramadık pek☺️
Tugce0526 Nnoktaa Oğlumun adı Ediz Arel Kızımın adı Umay Lena 3.ünün cinsiyeti belli olmadığından araştırmadım daha 😊
Dygudamla81 Nnoktaa ilk kızımın adı Damla ikinci olucak onuda Duru yada Beliz düşünüyorum karar veremedim 😂
Neniii Dygudamla81 Çağla koyabilirsin. Benim 2 kız kardeşim var biri Damla diğeri Çağla ikisi de pırlanta gibidir fikir olsun dedim🥰
Smbemdy Paronayanne amin canim bu güzel Ramazan ayinin hürmetine rabbim banada saglikli, hayırlı, saliha bir kiz evlat nasip etsin cok istiyorum 🤲🤲🌸 mihra duru geliyor diye paylasmak nasip olsun bana 💕
Aminealeyna Nnoktaa ilk kızım Amine Defne ikinci kızımı bekliyoruz son 9 hafta kaldı Nil Mira olacak 😍
Ugurhilal Dlncvn35 ya 🥰adıyla yaşasın paşa bende Uras istedim de eşim Ege diye tutturdu Ege aşığı kendisi daha belli değil ismimiz
Dlncvn35 Ugurhilal teşekkür ederim amin inşallah 🥰 Ege ismide çok güzel kulağa çok hoş geliyor inşallah içinize sinen bi isim olur 🙏
Sadelim Ugurhilal bizde Barlas düşünüyorduk ben Barlas Efe istedim eşim ege istedi bebek doğdu gitmiş Barlas ege kimlik çıkarmış 😔