orcngzm ravzae öneri için teşekkürler bu uyumlu çok sevmiyoruz eşimle ikisi de ayrı ayrı beğendiğimiz isimler o yüzden uyum aramadık pek☺️
Mucizeayla Birinci kızımın ismi Ayla , ikinciye hamileyim kız olursa güneş koymak istiyorum ama eşim pek sıcak değil. Ayla güneş ne kadar uyumlu ama bı bakar mısınız 😂
Newmom03 Mucizeayla bende ayla yada aylin arasında kararsızdım ama aylin koydum ayla ve aylin çok uyumlular ❤️
hasret1922 Zeyna_12 elfinsena olarakta birlestire bilirsiniz anlami bin sukur demek tabi istediginiz koyorsiniz tavsiye okuyunca o isim aklima geldi 🤗🤗
Serendipity16 Nnoktaa erkek olduğu belli olduğundan beri ismi hazırdı en çok içime sinen oydu eşim ilk başlarda yok faln dedi ama kabul ettirdim yağız ali olucak inşallah 🥹
nunusmom Nnoktaa 😂😂 cinsiyeti belli değilken isimleri belşliydi erkeek olursa ali arif kız olursa Ayşe mihrimah 🥰😇 şimdi 36+5 haftalık olduk Ayşe Mihrimah’ımızı bekliyoruz 🤍🌸🥲
Rabiul Nnoktaa Asya koyacağız ama yanına bir isim daha istiyorum çok kararsızım ismini beğenmezse diğer ismini kullansın 😆