Smbemdy Paronayanne amin canim bu güzel Ramazan ayinin hürmetine rabbim banada saglikli, hayırlı, saliha bir kiz evlat nasip etsin cok istiyorum 🤲🤲🌸 mihra duru geliyor diye paylasmak nasip olsun bana 💕
FatSon9993 Nnoktaa Muhib bu zaman kadar okadar çok değişti ki kararımız. en son bunda karar kıldık 🥹🥹
Nnoktaa Masal12345 aaayyyy ciddi misin çok güzel 😍😍😍😍 önce biz de yaman emir dedik ama sonra hızlı söyleyince Yama nemir oldu 😂 o yüzden emir yaman a döndük. Bi de y harfi sonlarda e ortalarda listelerde ortada olsun istedik.
Masal12345 Nnoktaa ben de ilk baştan beri Yaman Emir çok yakıştırdım hiç Emir Yaman düşünmedim yakışmıyor dedim yani hangi listeleri kastettiniz
Ruyafilazi Cnnsss Ayy kendi ismimi görünce çok mutlu oluyorum.Nadir duyulan bir isim olduğu için çok hoşuma gidiyor.Adıyla yaşasın inşallah 😇
AycinGozuacik Bizimde oğlumuz oluyor allah nasip ederse Bertuğ Selim koyucaz adını. Kızımız olsaydıda Buğlem-Beyza veya Ayliz olarak bu isimlerden birini seçicektik.
Smyra-79 30 haftalık olduk bügün oğlumla heycanla bekliyorum günler geçmiyor sanki adı MEHMET MİRZA 😍
BirAvucmutluluk Nnoktaa 🎀kızımla 👧🏻aynı gün ay 👼🏻doğmuş sadece Yılar farkli 2021 doğumlu kızım şuna 2 yaşını 3 ay geçiyor kardeşini bekliyor 35 haftalık hamileyim birde oğlum oluyor 💖kızımın ismi 🌸SelenAy 🌛 oğluma 💙 Kerem koyacagız kızım çok istiyor kerem diye sesleniyor karnıma seviyor biri kardeşinin ismi ne deyince Kerem diyor bizimde beğendiğimiz sevdiğimiz bir isim bizde Kerem olsun dedik sizin 👼🏻yavrunuz da hayırlı evlat olsun Allah analı babalı büyütsün bahti güzel olsun 🤲🏻
Nnoktaa BirAvucmutluluk çok teşekkür ederim. Şimdiden kolay doğum diliyorum sizin için. Kerem ilk yeğenimin ismi. Çok efendi çok karizmatik biridir 😂 bahtları güzel olsun 🥰
Srfe01 Bir oglum var Mehmet Sirac ismi ikinci oğlum olacak Miran arslan Emir Miraç Alp Arslan arasında gidip geliyorum fikirlere açığım
metemom_ Nnoktaa hamileliğimden önce isimleri belliydi erkek olursa Metehan kız olursa Umay erva koyacaktım iki kuzenim de o isimleri koydular şimdi farklı isim telaşına düştük erkek olursa Göktürk kız olursa Alara istiyoruz şimdilik ama eşim çok kararsız olduğu için her an değişebilir
Papatya123_ Nnoktaa Kızım aişe Hafsa Oğlum olacak İnşAllah Ali Hamza Ahsen hifa - hüma Ahmet Halis Diğer beğendiğim isimler fikir olabilir diye yazdım 🙂 ( Ortak kararımız isim eşimle )