Deletedmom_112 Babydurubaby alıyorum omzuma ama beceremiyorum galiba canım çok derin uyuyor asla gaz çıkarmıyor şaştım kaldım
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 elini kubbe gibi yap canım pat pat vur aşağıdan yukarıya doğru biraz o şekilde vurduran sonra avuç içinle ovala saat yönünde çıkarıyor çıkarmazsada biraz daha yap mutlaka çıkarır o sekilde
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 canım kesenin içinde kiraz çekirdekleri var ısıtıp kemerin içine koyuyorsunuz bağlıyorsun kemeride valla dün gece bağlayıp koydum sabah kalktığında baya gaz çıkardı
Melike_4949 Babydurubaby @Gulsahkizilkan canimlar hangi tarz diş kaşıyıcı kullanıyorsunuz? Kızımın damaklari çok kaşınıyor galiba
Gulsahkizilkan Melike_4949 Kaç tane aldım ama benim ki midesini bulandırıyor 🥲🥲 Tetagil diye bi şase var onu kullanıyorum doktorum önerdi. Günde 6 tane kullanabilirsin ama ben daha o kadar kullanmadım 1 2 tane kullandımm iyi geliyor tavsiye ederimm
Melike_4949 Deletedmom_112 olur canım şimdi hafif uyuklrlen memeden al omzuna köy pıt pıt vur bir 10 15 dk sonra yatır
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 olur ama o şekilde çok gazı olur mideki bağırsaklara geçer daha da çok sancı yapar canım 😕
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aynen valla ilk zamanlarda bende almadım ama şimdi aldım sabah iyi çıkardı gazını şimdi tekrardan bağlayacağım
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee yaa öyle mi ben alt üst farketmez sanıyordum alttan çıksrırsa hemen yatırıyordum o yizden çol gazınoldu demekki ağzından çıkarmasını bekleyim
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee yok yine denedim 15 20 dk omzumda dedğin gibi ağızdan çıkarmıyor asla
Melike_4949 Guzelligim aynısı canım emmekte istemiyor ağlıyor iki elini birden emmeye başladı damaklarini kasimasi için emziği sürtüyorum tutmuyor emzik zaten bu aylarda başlıyor baya bir sürüyor dış çıkarma dönemi
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aynen canım bu kiraz çekirdekli kemer ise yaradı gibiiiii🥳daha yeni çok gazı vardı hemen ısıtıp koydum karnına biraz bekledim masaj yaptım karnından gurul gurul sesler geldi daha sonrasında tamamen uykuya daldı Yavru kuşummmm🥲
Guzelligim Melike_4949 cok az emiyor meme reddi geçsin diyorduk bu geldi ardından hasta olmasınlar da diyecem daha geçmedi hastaligi