minik_kurabiyeee Kubbbb hayır olmadım olmayı da düşünmüyorum şuan da çünkü tetanoz aşısı vurulduğumda çok ağır geçiyor
Deletedmom_112 Esra-es maşallah siz kocaman olmuşsunuz 🤗 biz daha 20 günlüğüz daha büyümemizee çokk var teyzsesi buranın en miniği biziz galiba 😂
ikiminikannesi_ minik_kurabiyeee canim benim teteniz enfeksiyonumu arttırmış crp m 85 e yükselmiş meğerse bizim gibi ahir yevirenlerin alerjisi varmış bundan sonra her serumla aşıdan önce tetenozun ağır geçirdiğimiz söylememiz lazımmış aklında bukunsun
Kubbbb minik_kurabiyeee anladım teşekkürler bir de bebeğiniz 2. Ay aşısı oldu mu 3 tane galiba benimki de2 aylık olucak
Esra-es Deletedmom_112 yaaa maşallah hepimizin bebeklerine ☺️ çok hızlı geçiyor günler ne zaman 2 ayı geçmişiz anlayamadım bile ben
Esra-es Deletedmom_112 evet insan tek kalınca başlarda zor oluyor ama inan bak sana bakacak gülecek yavaş yavaş daha da keyifli olacak 🥰
Deletedmom_112 Kızlar Allah aşkına bi cevap verin bebe deli danalar gibi mi desem kızgın boğalar gibi mi desem o şekilde hareketler ve ağlıyor susmuyor gaz sancısımı oluyor bu ? Emzirirken uyuyor uyuduğu içinde gaz çıkarmıyor ne yapacağım ?
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 evet canım gaz sancısı büyük ihtimalle 😢gaz damlası kullan canım ben dün kiraz çekirdekli kemerden aldım ama seninkinin göbeği daha tazedir o yüzden yanlış öneride bulunmayayım
Babydurubaby Deletedmom_112 yavrum uyusa da sen onu omzuna al gazını çıkar ben her emzirmeden sonra gazını çıkardım yoksa çok huzursuz olur bebeğin
Deletedmom_112 Babydurubaby alıyorum omzuma ama beceremiyorum galiba canım çok derin uyuyor asla gaz çıkarmıyor şaştım kaldım
Melike_4949 Babydurubaby @Gulsahkizilkan canimlar hangi tarz diş kaşıyıcı kullanıyorsunuz? Kızımın damaklari çok kaşınıyor galiba
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 canım kesenin içinde kiraz çekirdekleri var ısıtıp kemerin içine koyuyorsunuz bağlıyorsun kemeride valla dün gece bağlayıp koydum sabah kalktığında baya gaz çıkardı