minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aynen canım bu kiraz çekirdekli kemer ise yaradı gibiiiii🥳daha yeni çok gazı vardı hemen ısıtıp koydum karnına biraz bekledim masaj yaptım karnından gurul gurul sesler geldi daha sonrasında tamamen uykuya daldı Yavru kuşummmm🥲
ikiminikannesi_ minik_kurabiyeee canim benim teteniz enfeksiyonumu arttırmış crp m 85 e yükselmiş meğerse bizim gibi ahir yevirenlerin alerjisi varmış bundan sonra her serumla aşıdan önce tetenozun ağır geçirdiğimiz söylememiz lazımmış aklında bukunsun
Melike_4949 Babydurubaby anladım canım tutuyor mu peki? Bende de iki tane var ama daha yeni çıngırak falan tutmaya başladı
Babydurubaby Melike_4949 bazen tutuyor bazen istemiyor canım ama dişleri kaşınıyor yarın doktor randevumuz var soracağım dişleri içim ne yapabilirim diye
Melike_4949 Babydurubaby ay evet bende araştırmalara başladım güneş kremi için mustela çok duydum teşekkür ederim canım ☺️
Gulsahkizilkan Melike_4949 Kaç tane aldım ama benim ki midesini bulandırıyor 🥲🥲 Tetagil diye bi şase var onu kullanıyorum doktorum önerdi. Günde 6 tane kullanabilirsin ama ben daha o kadar kullanmadım 1 2 tane kullandımm iyi geliyor tavsiye ederimm
Melike_4949 Gulsahkizilkan teşekkür ederim canım benim kızımda emzik tutmuyor ama damaklari o kadar kaşınıyorki belli yani bu yüzden çok huzursuz bir kaç gündür ağlıyor hep 🥲🥲
Babydurubaby Gulsahkizilkan bide ek gıdaya başlayalım 3 gün kuralı ile dedi doktorumuz yavrucum. Hatta akşamları da muhallebi yapıcam uyku öncesi vericem
Babydurubaby Melike_4949 şimdi doktordan geliyoruz, diş kaşıyıcı buzdolabına koyup biraz soğukken verebilirsin iyi gelir damaklarına dedi. Zeytinyağına karanfil koy biraz buzdolabında beklet onu sürebilirsin damaklarına dedi Diş jelleri önermiyorum dedi
Melike_4949 Babydurubaby muhallebi nasıl olucak ve doktor mu önerdi canım onu ? Ay bizimde 4 .ay kontrolü var ama bu sefer özele götürücem devlet çok ilgili değil
Gulsahkizilkan Babydurubaby 3 gün kuralını duymuştuumm evet ne ile başlicaksıınn bebiişş. Ben haşlama aparatı aldım da daha kullanmadım izmirdeyim şimdi eve gidince havuçla başlayayım diyorum. Yavaş yavaş su falan veriyorum zatenn. Sen ne ile başlicaksın
Deletedmom_112 Kızlar bebek bazen emmeden sonra kusuyor sonra tekrar emmek istiyor napmam lazım böyle olunca niye kusuyorki
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Kusma olabilir her bebek hemen hemen kusuyor canımm. Aslan hala kusuyor bazeen zamanla azalıyor. Sarılığı nasıl oldu
Esra-es Deletedmom_112 muhtemelen gazı var canım , bizim de öyle oluyordu üst gazını 1 kez çıkarınca geçti sanıyorduk ama öyle değilmiş