Mervemuratmete Gebelik şekeri ile bilgi alalım neler yazılmış diye girdim ama bez pişik ıvır zıvır muhabbetiniz hiç bitmedi bayağı yorum okudum ama bitmiyor yani bu konuşmaları engelleyebilecek kimse yokmu?
minik_kurabiyeee Mervemuratmete iyide burası gebelik şekeri ile ilgili olan post değil o diğer postta yanlış posta bakıyorsun Burada gebelik şekeri olup doğuran kişileriz pardonda istediğimizi konuşuruz kimsede seni zorla posta sokmuyor
Melike_4949 Mervemuratmete yanlış posta girmişsiniz bu post gebelik şekeri olup doğum yapan arkadaş grubumuz için açıldı siz gebelik şekeri beslenme rutini postuna gidin
minik_kurabiyeee Melike_4949 Canım senin dediğin still tea naturpynin ki mi Trendyol da fa satışı var
minik_kurabiyeee Melike_4949 ayy banada öyle geliyor sanki çünkü depremde falan aşırı korktum halada öyle geceleri uykum kaçıyor deprem olursa uyanamazsam veyahutta olduğunda ervayı alamazsam dışarı çıkamazsam diyeee😔😔
Melike_4949 minik_kurabiyeee Allah yardımcımiz olsun inşallah canım benimde yorgunluktan olabilir bu aralar elif aşırı huzursuz ve mızmız emmek istemiyor ağlıyor baya gündüz uykusu azaldı 🥲
minik_kurabiyeee Melike_4949 aminn cümlemizin inşallah canım yaa neden ki acaba atak haftasında falan mi canım
Melike_4949 minik_kurabiyeee olabilir canım bilmiyorum ya çok ağlıyor 😭 inşallah böyle meme reddi falan olmaz amin inşallah
minik_kurabiyeee Melike_4949 atak haftası hesaplama yazsana googleye ordan bak canım ay inşallah olmaz yaaaa ama gaz sancısı olduğunda da memeyi emmiyor Ervanın çok gazı olduğunda meme emmiyor