Gulsahkizilkan Melike_4949 Yani öyle koyu sarı değil açık sarıı gece ben hiç değiştirmiyorum o yüzden sabah kokuyor idrarı tabii
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan gece değiştirmeyince sabah pişik olmuyor mu canım 2 saati geçerse benimkinin totosu kızarıyor daha önce hametanla iyileşmişti o zaman artık bezden diye mi düşünmeliyim ?
Deletedmom_112 Melike_4949 biraz daha toparladım canım çok sağol sanırsam önceki günlere göre biraz daha alıştım günlük sadece 2 3 saat uyuyabiliyorum oda sütümü etkiliyor galiba az gibi sen ne yapıyorsun nasılsın ?
Melike_4949 Deletedmom_112 çok şükür canım bende elif çok kusuyor bir kaç gündür sürekli üst değişiyorum çok yoruldum pazartesi doktora götürücem inşallah alışıyor insan uykusuzluk ve yorgunluğa 🥰
Babydurubaby Deletedmom_112 ilk zamanlar sürekli değiştirmek gerekiuor canım bizim artık büyüdüğü için uykusu bölünmesin diye çok sık değiştirmiyoruz
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 İlk zamanlar bizde öyleydik ama büyükdükçe değişiyor. Bide prima asla sızdırmıyor ve pişik yapmıyor gerçekten
Deletedmom_112 Melike_4949 ne güzel ben hep böyle değiştircez sanıyordum ne zaman uzun süre uyumaya başlanılıyor
Deletedmom_112 Babydurubaby yaa öyle mi bilmiyordum canım çok sağol değiştirsemde totosu hemen kızarıyor kremde sürüyorum bezden mi değil mi anlayamadım
Melike_4949 Deletedmom_112 bugün daha az kusuyor çok şükür canım büyük ihtimalle midesi üşüdü yada yediğim şeylerden olabilir eşimde tutarken düzgün tutamıyor midesine baskı yapıyor galiba birazda ondan kusuyor sağol canım
Melike_4949 Deletedmom_112 valla canım bir gün iki satte bir uyanıyor bir gün 4 5 e kadar uyuyor 10 11 gibi yatınca düzeni yok aslında ama 2. Ayın sonuna doğru uzun uyumaya başladı galiba tam hatırlamıyorum
Deletedmom_112 Melike_4949 ah bu eşler sizde sürekli tartışıyor musunuz düzgün tut bebeği falan diye biz öyleyizde 😂
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 ilk 3 ay prima premium care kullandımm sonra prima aktif bebeğe geçtimm çok memnunum kesinlikle tavsiye ederimm 🤍
Melike_4949 Deletedmom_112 biz genelde bakım konusunda tartışıyoruz onu yapma bunu yapma diyor kaynana gibi tepemde 😅😅 çok biliyorsan sen yap dedim