minik_kurabiyeee Melike_4949 ayy kıyamam yaaa benimde bugün eşim geldiii😍 annem amineyi bana bırakın yarın gezin diyor biraz süt sağarım ama bilmiyorum kararsızım ya😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 banada öyle geliyor gitsek bile geri kaça kaça dönecekmişiz gibi dün bi bakkala gittik yol boyunca amineyi konuşuyoruz annemde yanımdaydı ne oldu hemen özlediniz mi diyor😂😂😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee birde durmazmki sensiz çok daha küçük çünkü hemen kokunu sıcaklığını arar minnoş 😅🌸 özlenmicek gibide değiller 🥺🥺🐑
cLearQueen Kızlar merhabalar, sizler dogum yaptiniz sanirm ben bisey sormak istoyorum daha 12 haftalik hamileyim ben insulin kullanmama ragmen sabah aclık 100′e yakın cıkıyor 98 96 falan 😔 bu bebege cok zararlı mı sizin de boyle cikiyior muydu 😔
Melike_4949 cLearQueen bende insülin kullanıyordum ve diyet yapıyordum ama hiç 100ün altına düşmedi sabah açlığım bebeğim 3900 doğdu karın çevresi iki hafta öndeydi doğduğunda şekeri normaldi 🌸
Melike_4949 minik_kurabiyeee parol iç canım birde bol bol su iç geçmiş olsun ılık bir duş al beslenmene dikkat et 🌸
Melike_4949 @Babydurubaby @minik_kurabiyeee kızlar bebeklerinizin idrar rengi nasıl sarılık var mı elif biraz huzursuz gibi idrarı sarı geldi bana acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldu 🥺🥺
Gulsahkizilkan Melike_4949 Aslanında sarıı. Normal sarı olması canımm. Ben doktoruma kaç defa fotoğrafıını yolladım normal dedii. Ve kaç aydır böyle yani bir sıkıntı olmadı çok şükür
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay canım hiç bilmiyorum ki valla şuan da sarı değil istersen bir doktora götür
Melike_4949 Babydurubaby yok canım ateşi ve beslenmesi normal şuanda normsl öyle huzursuz değil tek idrarı sanki sarı ben az su içiyorum diye sarı olmuş olabilir mi ?
Melike_4949 Gulsahkizilkan çok şükür canım büyüdükçe idrarda koku olması normal mi peki yani ateşi falanda yok anlamadım ama yine bir çocuk doktoruna götüreyim 1 sene içinde en az bir kere idrar tahlili yapilmaliymis
Gulsahkizilkan Melike_4949 Yani öyle koyu sarı değil açık sarıı gece ben hiç değiştirmiyorum o yüzden sabah kokuyor idrarı tabii