Melike_4949 Deletedmom_112 biz genelde bakım konusunda tartışıyoruz onu yapma bunu yapma diyor kaynana gibi tepemde 😅😅 çok biliyorsan sen yap dedim
Melike_4949 Deletedmom_112 ooo hemde nasıl annesi vefat etti ya üvey kaynanada karışmaz dedim iyiki kaynanam yok sen yetiyorsun 😅😅
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 ilk 3 ay prima premium care kullandımm sonra prima aktif bebeğe geçtimm çok memnunum kesinlikle tavsiye ederimm 🤍
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan sağol canım 🌸 muhtemelen bende prima ile devam edeceğim prima takınca popo düzeliyor başka bezi takınca kızarıyor hemen. Aktif bebe ile premium arasında çok fark var mı direk aktif bebe başlasam
Melike_4949 Deletedmom_112 öyle canım çok şükür ama ben annesi olarak biliyorum zaten mesela yakalık takıyorum kusuyor diye eşim takma bunaliyor diyor çıkarıyor 😅😅🥰
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Fark etmiyor ikisi de aynı etkiyi ediyor bendee. Premium daha kalıınn aktif bebeye göree. Aktif bebe daha ince ama dediğim gibi asla ne sızdırma ne bişeeyy 🤍
Deletedmom_112 Kızlar benim göğüslerim yumuşacık oldu ilk günler sertti şimdi bomboş gibi sütüm mü az demek oluyor bu ?
Melike_4949 Deletedmom_112 kendi bunalan biri bizide öyle saniyor 😅😅 iki kat giydirorum diye kızıyor ama bizim buralar soğuk
Deletedmom_112 Melike_4949 ay aynı benim eşim hele ben bide isilik ettim bebeyi sanki üşüyomuş gibi geliyodu kat kat giydiriyordum tek kata inince düzeldii 😂
Melike_4949 Deletedmom_112 senin evin sıcak demekki canım benim ev de soğuk bizim burada soğuk yüksek rakım burası esiyor o yüzden dikkat ediyorum üşümesin diye 10 kat Sarıyorum sanki 😅
Deletedmom_112 Melike_4949 yaa baya soğuk o zaman orası hangi şehirdesinizki o ksdar soğuk benim ev şu an ısıtmasız 24 25 derecede
Melike_4949 Deletedmom_112 İstanbul Anadolu yakası ama dediğim gibi yüksek rakım sayılır burası 😅 köy gibi