2lokummannesiii Melike_4949 baktım canım alfalar biri 61 biri 62 60 olması gerekiyormuş. Betalar 48 48 mi ne. Doktor bize 60 ve üzeri demişti hatta kızımın sağ mı ne 59 diğeri 60 tı. Sonra bir ay çift bez uyguladım gittim 61-62 olmuştu düzeldi dedi doktor.
Melike_4949 2lokummannesiii canım senin bebeğin kaç aylıktı ve en son ultrason çekildiğinde kaç aylıktı?
Melike_4949 2lokummannesiii ya Elif’in burnunu temizliyorum ama yinede hırıltı var ama sadece burnundan geliyor ses bu damla olan serumu kullanıyorum şimdi o şırınga ile olanı alicam inşallah geniz eti olabilir mi ki ?
2lokummannesiii Melike_4949 uyurken de geliyor mu? Uyanıkkense normal bize dün ebe kendi kendine oturup biraz hareketlenince atacak dedi ama. Mevsimden de oluyor o hırıltı. Geniz eti olsa da daha belli olmaz. Benim oğlumda var o tıkanıklık çok başka.
Melike_4949 2lokummannesiii uyurken ara ara geliyor canım bugün acile götürsem ne yaparlar? Ya ama böyle sadece burnundan geliyor ses bariz belli boğazından falan gelmiyor zaten oturmak istiyor destekli oturtuyorum kısa kısa
2lokummannesiii Melike_4949 acilden bilmiyorum ki canım ya bence bir şey yapmazlar ciğerlerini dinlerler
Melike_4949 2lokummannesiii birde doktor ultrason çekildikten sonra Bana bebeğin her hangi bir sağlık sorunu varmi diye sordu yok dedjm niye sordu ki acaba 🤔 sorarlar mi genelde
Guzelligim minik_kurabiyeee kalbi iyi çok şükür ama genetik testine var insaAllah bise çıkmaz o gebelik sekeri olanlarda da oluyormuş ama ben suyun fazla dedikten sonra diyet yaptim düşüklüğü de etkilememistr insaAllah 🤲🏻😔
2lokummannesiii Melike_4949 Allah Allah yoo sormazlar aslında ama. Ne bileyim belki de öyle bir doktordur o. Sen yok deyince ne dedi? Niye sordunuz desene direk.
Melike_4949 2lokummannesiii nasıl yani anlamadım dedim oda herhangi bir rahatsızlığı var mı dedim Yok dedim tamam dedi işte bugün bir tanıdığa gittik zorla limon emdirdi biraz elife çocuk gelene kadar ağladı birşey olmaz dimi 😡 çok sinirliyim şuan
2lokummannesiii Melike_4949 yeni girdim canım buraya. Bir şey olmaz merak etme. Yemedi ya sonuçta. Bende oğlum ve kızımı götürdüm doktora öksürüyorlar diye. Şurup verdi neyse ki geçecek inşallah.
Gulsahkizilkan Melike_4949 Aslanında dün burnu aktı hep hapşırdı öksürdü ama sabah düzeldii. Ya alerji ya mevsim geçişi yada üşüttüü. Bende serum fizyolojiyle temizliyorumm
minik_kurabiyeee Guzelligim çok şükür valla bizimde kalbimizde delik ve kalbe giden damarda sorunu var inşallah bir çıkmaz canım