minik_kurabiyeee Guzelligim çok şükür valla bizimde kalbimizde delik ve kalbe giden damarda sorunu var inşallah bir çıkmaz canım
Guzelligim minik_kurabiyeee deliklik bizde de var kapanır 1 sene sonra gelin dedi toplardamarda mi nasıl fark edildi Allah şifa versin insaAllah canm benm🤲🏻
minik_kurabiyeee Guzelligim valla canım hangi damarda olduğunu tam bilmiyorum ultrasonla belli oldu canım ultrason çektirdik
Guzelligim minik_kurabiyeee Allah şifa versin canm bizde 1 sene sonra gidecez kapanmış mi kapanmamış mi
Gulsahkizilkan Melike_4949 Aslanında dün burnu aktı hep hapşırdı öksürdü ama sabah düzeldii. Ya alerji ya mevsim geçişi yada üşüttüü. Bende serum fizyolojiyle temizliyorumm
Melike_4949 Gulsahkizilkan geçmiş olsun canım bir iki gündür düzeldi biraz tıkanıklık çok şükür bencede mevsim geçişlerinden dolayı oluyor
Melike_4949 2lokummannesiii canım senin bebeğin kaç aylıktı ve en son ultrason çekildiğinde kaç aylıktı?
minik_kurabiyeee Guzelligim valla burdaki alerji doktoru test yapmadı kendin deneyerek bul dedi bizde tokata goturcez canım bakalım hayırlısı
Dost Kızlar şekeri olanlar doğumdan sonra bebekte solunum sıkıntısı vb sıkıntılat olan oldu mu bizde şekerle boğuşuyoruz bu sıcakta
Guzelligim Dost geçmiş sun benim bebegimde olmadı ama genetik bi hastalıkla ilgili bi sıkıntısı var daha tam belli değil ama aynı rahatsızlığı olan bi bebegin seker dusuklugu solunum sıkıntısı olmuş dr bize de sordu aynı seyleri
minik_kurabiyeee Dost yok hayır çok şükür bizde öyle bir sorun olmadı ama benim 2 gün sütüm gelmediği için şekeri düşüp kuveze alınmıştı 🥲
minik_kurabiyeee Guzelligim muayenesini sordum muayene ücreti 1600 alerji testide 2000 den 6500 arasında değişiyormuş