minik_kurabiyeee anlıyorum seni canım. Bende battaniye işe örtüyorum puseti hala. Bak bugün sağlık ocağına gittik insan yoktu olduğumuz katta eşim açtı yüzünü durmuyor çünkü. Ama çok küçüksün sana üzülüyorum benin gibi olma diye😂 ilerde anlayacaksın ne kadar safmışım diyeceksin. Hastalanacakta ateşlenecekte sabahlara kadar uyumayacaksınız da bunların hepsi olacak. Rabbim dermansız dert vermesin. Sen şimdi daha yeni anne sayıldığın için 6 aya kadar endişelerin çok normal.
Bugün 4 ay aşısı vardı Nehirin. Kilosunu ölçtü hemen hemen 600 gram almış. Yani çok normal dedi ebe. Daha ne olsun dedi😂 biz istiyoruz daha çok alsın ama olmuyor😂500 gram ve üstü normal. Hatta Nehirin doktoruna gitmiştik bu hasta olduğu dönem. O zaman Nehirle aynı aylarda olan bir kız bebek vardı. O da hasta olmuş kilo kaybetmiş meme reddi varmış falan doktor mama önerdi mi dedim hayır dedi memeyle devam dedi. Yani anne sütü ne kadar kilo aldırırsa aldırsın mesela ayda 200 -300 gr alıyorsa ancak o zaman mama derler. Artık hareketlendikleri içinde normal aldıkları kilo.