Melike11_ NurrAlmila ben kapı süsü yaptırdım daha bugün geldi makromdan yaptırmıştım trendyoldan fiyatı çok uygun ve çok güzel geldi kesinlikle tavsiye ederim NUTYAART satıcısından aldım
Nergiz7 Haticeburak06 bende 24 haftalığım haziran annesiyim, daha yıkama ütüleme işlemi yapmadım, daha alma aşamasındayız her şey çok pahalı şaştım kaldım napcaz bilmiyorum 🤷🏻♀️ 🥲
Esra_Omer_21 Haticeburak06 bende 31 haftalığım yavaştan yıkamaya başladım en yakın zamanda bende hazırlamayı düşünüyorum 😀
Yasemin_eylul_ sedanur4004 aynıyız galiba. 85 gün kaldı yazıyordu doğuma. 27 hafta 5 günlük tü sanırım. Benimde sezeryan
Ayseazsoyler semra34_erkan benimkide ters ama bu haftalarda korkulacak bişey değilmiş suyunun fazla olması sıkıntı mı?
Zeynepkrkytlli Haticeburak06 biz de bugün 28olduk Henüz kıyafetleri tam değil inşallah bu haftasonu kıyafet ve deterjan eksiğini tamamlayıp ben de yıkamak ütülemek istiyorum İnsan korkuyo ne olur ne olmaz diye hazırda durması iyi olur
Esraaaas Haticeburak06 29 haftalığım mayısın sonu gözüküyor henüz eşyalarını yıkamadım ama bir hafta sonra yıkayacağım
Nureymn Haticeburak06 29+2 tüm gerekli malzemeleri aldım ama yıkama ve ütü kaldı maalesef . Odası yapım aşamasında dolabı vs kurulduğunda yapmak istiyorum