Melike11_ Bizde 27+1iz 🧡doktorumuz 10haziran dedi şimdilik benim de 9haziran şimdiden korku geldi bana nedense nasıl olurr yada nasıl olucak eve gelince çok merak ediyorum
yeschef-13 Haticeburak06 evett 10 gün arayla 3 kız arkadaşım erkek bebek doğurdu sonra biz cinsiyeti öğrendik 😂
Haticeburak06 Melike11_ of bende öyle Üstelik kayınvalidemle yaşıyorum lohusalık sor olucak gibi ama öyle böyle atlatırım😉
Aminealeyna Haticeburak06 28+5 olduk kıyafetleri yıkıyorum yavaş yavaş hrpsi yıkayıp kuruyınca ütülerim mayıs ortası alırım dedi doktor ikinci kızım ablası çok sabırsız sağlıkla gelsinler 😍
Haticeburak06 Aminealeyna amin inşallah bizde bu gece 28+5iz kurudu kıyafetler yarın ütülencek asılacak çok heyecanlı bi an 😍
Haticeburak06 Melike11_ ayyy anlayabiliyorum🙄🥲 Ama ne olursa olsun işinize karışmalarına asla izin vermeyin❤️
Melike11_ Haticeburak06 ben müsade etmiyorum ama eşim sağolsun ne yazık ki tek düşüncem nasıl olucak onların yanında nasıl rahat edicem ama anlamıyorlar ailecek geliceklermiş öyle karar vermişler kendileri
Melike11_ Haticeburak06 amin inşallah hepimizin allah yardımcısı olsun bende yıkadım kıyafetleri ütüledim kaldırdım bizde erkek bebek bekliyoruz 🧡
Melike11_ NurrAlmila ben kapı süsü yaptırdım daha bugün geldi makromdan yaptırmıştım trendyoldan fiyatı çok uygun ve çok güzel geldi kesinlikle tavsiye ederim NUTYAART satıcısından aldım
Nergiz7 Haticeburak06 bende 24 haftalığım haziran annesiyim, daha yıkama ütüleme işlemi yapmadım, daha alma aşamasındayız her şey çok pahalı şaştım kaldım napcaz bilmiyorum 🤷🏻♀️ 🥲
Esra_Omer_21 Haticeburak06 bende 31 haftalığım yavaştan yıkamaya başladım en yakın zamanda bende hazırlamayı düşünüyorum 😀