Nureymn Haticeburak06 29+2 tüm gerekli malzemeleri aldım ama yıkama ve ütü kaldı maalesef . Odası yapım aşamasında dolabı vs kurulduğunda yapmak istiyorum
Ebruarss sedanur4004 benimle aynisiin sezaryen olacağı erken mi belli oldu acaba ben de ona göre hareket edeyim
Yunel Haticeburak06 maşallah size ben 30+3 haftalığım herşeyi hazır ama hiç halim yok okul ev işleri yemek vs derken biranda belime yel atıyor kalıyorum öyle ne oturabiliyorum ne uzana biliyorum nede yürüyebiliyorum kaskatı kesiliyorum evde 2 çocuk çamaşırlar bitsin bebeğinkine başliyim diyorum yok oda bitmiyor nasıl yapıcam hiç bilmiyorum şuan okuldan geldim belime yel atmış kıpırdayamıyorum yine geçmesini bekliyorum evde beni bekliyor
Haticeburak06 Yunel ay allah yardımcınız olsun başka çocuğum olmadığı halde çok yoruldum ben halada bitmedi ütü🥲
sevimbayram Haticeburak06 28. haftadayız. Odamızı yavaş yavaş kurmaya başladık. Kıyafetlerimiz alındı ama daha yıkamadım. 32. haftadan sonra yaparım diye düşünüyorum
mutlubibekleyis 28+2 deyiz biz de, kıyafetlerini yıkadım kuruttum ütülenmeyi bekliyorlar 🥲 erken gibi gelmişti yıkamaya atarken ama iki üç günde bile ne kadar ağırlaştığımı farkedince iyi ki diyorum kim bilir diğer haftalar nasıl olacaktım 🥲
Ayseazsoyler semra34_erkan benimkide ters ama bu haftalarda korkulacak bişey değilmiş suyunun fazla olması sıkıntı mı?
semra34_erkan Ayseazsoyler diyet verdi kızımda da aynıydı şekerim yüksek çıktı sağlıkla gelsin kuzular
Melike11_ NurrAlmila ben kapı süsü yaptırdım daha bugün geldi makromdan yaptırmıştım trendyoldan fiyatı çok uygun ve çok güzel geldi kesinlikle tavsiye ederim NUTYAART satıcısından aldım