Ayse-anne ilk gebelikte de çok yedim birşey olmadı bundada yedim

Ayse-anne kız ama cinsiyet belirtileri olmadı. Aşermedim, tatlı da ekşi de yedim. Kız belirtileri başka ne oluyor , bilmiyorum ki

Ayse-anne ilk gebeliğimde aşırı şekilde şeftali yemiştim bana çok yeme tüylü olur dediler ama kızımda hiç tüy yok hatta kaşı kirpiği bile yoktu sınradan çıktı 😂

Ay kızlar ne alaka ya ne saçmaladınız cidden. Benim 7 yaşıma kadar kolumda çilek lekesi vardı büyünce geçti. Aynı şekil kardeşimde de çilek lekesi vardı onun da 1 yaşında tamamen geçti. Hem de aynı yerde. Hurafe cidden böyle şeyler annem çilek bile sevmez

-Buse35 ben de ya çok güldüm. Ciğer yenmez o da hamilelikte ciğer cidden tehlikeli olduğu içinmiş

Ayse-anne çiğ ete dokunduktan sonra ellerinizi yıkamanız gerekiyor yıkamadan elinizi ağzınıza gözünüze değdirirseniz vücudunuza bakteri geçer dokunmak zararlı değil elinizi temiz yıkamanız gerekiyor

likesah evet benim vardı çilek lekem kolumda 7 yaşında tamamen geçti. Kardeşim de aynı yerde aynı çilek lekesiyle doğdu onun 1-2 yaşında geçti. Ben çok isterdim benim kolumda kalsın çünkü lakabım bile çilekti

Ayse-anne toksoplazma maalesef aldırma nedeni. Çiğ ete dokundıktan sonra bi şey yemeyin ellerinizi yıkayın

Ayse-anne ilk çocuğumda 6 aylıkken 3 kilo yedim ilk 6 ay bişey yiyemedim bulantıdan ama yinede yaptığımı yapmayın bebeğimdede leke oluşmadı 😃 zaten leke A vitamini fazlalığından olur A vitamini vucudunuzde yeterliyse dikkatli yeyin

ftm_cglyn bn hergun kızımda 1 kılo yıyordum ensesınde cok hafıf bı lekesı var ama doktor cılek degıl dogum lekesı bu dedı ve zamanla kaybolacak dedı

Ayse-anne Ay yok artık ben sürekli yiyorum niye lekesi çıksın çocukta çıkarsa da çok tatlı olur çilek kızım diye severim🤣