Ayse-anne br2023 benimde 17 haftalık oldu göstermiyor saklıyor yarın gidecem tekrar ikili test yaparken doktor bı kız demişti ama sonrasında net göstermedi
br2023 Ayse-anne sonraki aya kdr 18 haftalık fln oluruz belli eder inş sağlıkla alın kucağınıza 🤗bide bişi sorcm yemek yiyorum doymuyorum bir türlü 4. Aya girmedik daha 4 kilo almsm😂
Ayse-anne br2023 aynen doymuyorum bı türlü oruçta tutmak istiyorum ama gelişim dönemi olduğu için tutamıyorum sizde durumlar nasıl
likesah Ayse-anne cilek lekesi denen sey hemanjiyom. Gecenlerde burada yine benzer bir baslik acilmisti orada okuyunca fark ettim ben de insanlarin cilek lekesi diye bildigi seyin hemanjiyom oldugunu. Benim bebegimde var hemanjiyom diger adi damar beni sebebi tam olarak bilinmiyor yenidoganlar cok goruluyormus ama cilek yemekle bir baglantisi yok yemeseniz de bebeginizde hemanjiyom olabilir. Bosuna kendinizi kisitlamayin caniniz cekiyorsa cilek tuketin.
lena1234 likesah evet benim vardı çilek lekem kolumda 7 yaşında tamamen geçti. Kardeşim de aynı yerde aynı çilek lekesiyle doğdu onun 1-2 yaşında geçti. Ben çok isterdim benim kolumda kalsın çünkü lakabım bile çilekti
br2023 Ayse-anne Bende tutamıyorum malesef gelişim dönemi sanrm bebek bizden besleniyormus bide oruç tutmadığım halde buz gibi oluyor elim ayağım ısınamıyorum o yüzden tutamiyorm😐
Kelebekmisaliihayat Ayse-anne ben de tutmuyorum. 31.haftadayım. canım sürekli bir şeyler yemek istiyor. Bi de gün içinde yeteri kadar su içmezsem enfeksiyon oluyor.
HayaLim_Panbik Ayse-anne daha neler duyacagiz 😂 kiz ne lekesi Allah askina birakin bu hurafi islerini. Cilek yemeyle lekemi olur 😵💫
Ayse-anne @br2023 elin ayağın buz kesiyorsa oğlun olabilir canm benim de tam tersi yanıyor elim ayağım
br2023 Ayse-anne yaa hayırlısı olsn inş kim bana baksa erkek diyor bakalm ne olck ilk haftalar yanıyordu şimdi buz gbi oluyorm kaç zamandır 🤭
Kelebekmisaliihayat Ayse-anne ya öyle bi şey mi varmış, böyle şeylere inanmak mantıklı gelmiyor bana. Ben hamileligimin başından beri yiyorum. Kimse de öyle bir şey demedi. Annem kendisi bahçeden koparıp verdi.
Kelebekmisaliihayat Ayse-anne onun toxoplazma yapma riski var , çiğ et, tavuk gibi şeylerin değdiği yerleri , elleri bıçağı, tezgahı iyice temizlemek ve iyice pisirilerek yenilmesi öneriliyor.