betul2424 21+2 olduk bizlerdeee 🥰🙏🏻 Rabbim herkesin yardımcısı olsun sağ Salim kucağımıza kavuştursun 🌸
Cnnsss ozlemkizilyer Amin benimde genelde akşamları oluyor ağrılarım ya🤦♀️karnımda sanci bel ve sırt ağrısı ve hala bitmek bilmeyen mide yanmasiiii
Boncukk123 Sosisligunlerr 1 hafta sonra kontrolüm canım bende çok merak ediyorum nasib olursa muayene zamanı öğreneceğim en son 27+4 de gitmiştim ☺️🌸
Sosisligunlerr Boncukk123 ahh bende en son 28 haftada gittim kontrolüme var 15 gün bende çok merak ediyorum 😀☺️ Tabikii ilk önce sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah gerisi mühim değil ama biz anneler duramıyoruz merak ediyoruz işte🌸☺️
Boncukk123 Sosisligunlerr kesinlikle öyle ☺️ boyunu kilosunu merak ediyoruz herseyden önce sağlıklı olsunlar dedıgın gibi canım zamanı geldıgınde öğreniriz ☺️🌸
bebegimhayalim Papatyam27 benim 36 da gittiğimde dönmüş dedi doktorum. Valla zor ya kasılmalar ağrılar hareket edemiyorum uyku yok fenayim😂😵💫
AybarssMom___ lalhiguk 2 li test sonucum güzel geldiği için doktorum 3 lü 4 lü taramayaa gerek duymadı
85656 Melk_ amin inşallah ilk gebelikte insan biraz tedirgin oluyor birçok şeyi düşünüyor ama zaman su gibi akıp gidiyor umarım hamileliğiniz çok güzel geçer ve sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu🌸
85656 sevvalaydd normal canım sanki adet olcakmışsın gibi ağrı oluyor ama olmuyorsun çok şiddetli ağrın olmadıgı sürece ve kan gelmediği sürece sıkıntı yok merak etme bebeğin Allahın izniyle iyi yerleşmeye çalışıyor rahmine
sevvalaydd 85656 çok teşekkür ederim cevabınız için çok korkuyorum birsey olacak diye inşallah sağ salim kucaklarimiza aliriz ❤
Sosisligunlerr Boncukk123 aynen öyle canım rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️🌸