AybarssMom___ lalhiguk 2 li test sonucum güzel geldiği için doktorum 3 lü 4 lü taramayaa gerek duymadı
Cnnsss helin_gnkrld Aslında korkmamamiz gerekiyor diyerek seni teselli etmek istiyorum ama bunu önce kendime diyebilmeliyim sanirim🥲bol bol dua,Allah yardımcımız olsun insallah🫶
Melk_ 85656 Benim ilk gebeliğim bende yarın sabah doktora gideceğim bu uygulamaya göre 8 haftalığım şuan ama çok heyecanlıyım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
85656 Melk_ amin inşallah ilk gebelikte insan biraz tedirgin oluyor birçok şeyi düşünüyor ama zaman su gibi akıp gidiyor umarım hamileliğiniz çok güzel geçer ve sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu🌸
Hl_1126 Cnnsss benimde 34+4 aşırı uyku hali var gece gündüz yatar yatmaz uyuyorum. Hazırlık yapmalıyım ama ona bile başlayamadım🤭
Cnnsss Hl_1126 ayy başla bence hemen🤣bende bi kaç gün oldu hazırlayalı çantayı,insanın aklına bazen halà eksikler geliyor ve ekliyor o yüzden geciktirme bence ne olacağı belli olmaz 🫶
sevvalaydd Merhaba uygulamaya göre 5 haftaligim. Benim çok regl başlangıçtaki sancı gibi sancim oluyor normal mi
85656 sevvalaydd normal canım sanki adet olcakmışsın gibi ağrı oluyor ama olmuyorsun çok şiddetli ağrın olmadıgı sürece ve kan gelmediği sürece sıkıntı yok merak etme bebeğin Allahın izniyle iyi yerleşmeye çalışıyor rahmine
Cnnsss Yazgan1 bende tam 34 de hazırladım çantasını cuma günü 35 olacağız,illa eksikler geliyor insanın aklına o yüzden bencede hazirla aklına eksik geldikçe tamamlarsin☺️
helin_gnkrld Cnnsss Allah Doğuma gidecek Veya yaklaşan annelere yardım etsin bir seste kurtarsın inşallah 🤲🏻🤍
Cnnsss ozlemkizilyer Amin benimde genelde akşamları oluyor ağrılarım ya🤦♀️karnımda sanci bel ve sırt ağrısı ve hala bitmek bilmeyen mide yanmasiiii