bebegimhayalim Papatyam27 benim 36 da gittiğimde dönmüş dedi doktorum. Valla zor ya kasılmalar ağrılar hareket edemiyorum uyku yok fenayim😂😵💫
Papatyam27 bebegimhayalim bendede mide yanması var yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor gün sayıyorum artık 🤭
Eda77 ysfesra2438 evet ona yazuyordum yanlışık olmuş amin inşallah allah rafzı olsun🤲🏻inşllah hayırlı zamanda vakitte alın kucagınıza🤲🏻🫶🏻
Melos9 Cnnsss 34+1 aynı durumdayız heyecan korku mutluluk hepsini bir arada yaşıyorum şu son günlerde bakalım sağlıkla gelsinler sezaryen günümüzü aldık 15 nisan sizin doğum nasıl olacak kısmetse ☺️☺️🌸
Cnnsss Melos9 ozeldeki doktor bebeğimin kilosu önden gittiği için böyle giderse sezaryen olur dedi ama 1 hafta sonra devlete gideceğim ben normal doğum istiyorum devlet kolay kolay sezaryene yanaşmıyor bakalim hayırlısı olsun hakkimizda☺️
Nazli_ky55 Eleisawy doktorum ilk 3 ay o kadar önemli değil ddi bebek vücuttaki vitaminle besleniomuş ben 4 ay yiyememiştim sonra düzelir inşallah ama şimdilik endişelenme yemeye çalış tabi
Cnnsss ozlemkizilyer bana da surup vermişti bu son günlerde hiç bir işe yaramıyor desem yeridir ya Gaviscon ve rennie şurup var bende de ama bunuda bi sorayimm
Htcnur NGold bende 26+6ne durumdasiniz gece uykulari yok uykuya dalamiyorum sabahta uykuya doyamiyrum
helin_gnkrld Cnnsss Allah Doğuma gidecek Veya yaklaşan annelere yardım etsin bir seste kurtarsın inşallah 🤲🏻🤍
azracan20 Cnnsss 34 doldu an itibari ile ikinci sezaryen olucam gelecek ay bunda daha çok korkuyorum 🙄🥹🥺