Malvi beyhan3678 Gerçekten mı ne güzel 😊Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🙏
Boncukk123 Sosisligunlerr 1 hafta sonra kontrolüm canım bende çok merak ediyorum nasib olursa muayene zamanı öğreneceğim en son 27+4 de gitmiştim ☺️🌸
hellomama 24+1 olduk bugün çok şükür 🙌 gün geçtikçe tansiyonum çok değişkenlik gösteriyor , tekmeleri de biraz sertleştiği için ödüm kopuyor bişey olacak diye ama Allahın izniyle haziran ayında bir kızım olacak 💖
Yazgan1 32+3 artık yavaş yavaş odasını ve hastane çantasını hazırlamaya başlıcam. Sanki hiç doğurmıcak gibi hissediyorum 🙄
Cnnsss Yazgan1 bende tam 34 de hazırladım çantasını cuma günü 35 olacağız,illa eksikler geliyor insanın aklına o yüzden bencede hazirla aklına eksik geldikçe tamamlarsin☺️
Bessteeeee 7 hafta 6 günlüğüz kızlar ya zaman hiç geçmiyo bana geçecek mi lütfen bişey söyleyin 22 lere falan gelmek istiyorum
Hayaldie İcimde bi tuaflik oldu bebegm nasil acaba iyimi kalbi atyormudur bu kaygi basladi hormonlardanmi nedir bilemedim korkuyomda :(