Figen_Can Merhabalar ben tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım normalde transfer haftasından itibaren hesaplanması gerekmiyor mu bana göre 9 haftalığız doktora göre 11
ysfesra2438 Figen_Can Son adet gününüzden hesaplanıyor Bende tüp bebekten gebeyim.Bizde hesaplarken saçma demiştik.Ama öğrendik ki adetten hesaplanıyor ☺️☺️
Aynur_41 Cnnsss yarın 34 oluyorum korku basından beri var ikinci dogumum Allah ım bi avazda ıkınmada kurtulmayı nasip etsin
Eda77 ysfesra2438 bende tüp bebek hastasıyım canım cuma günü dogumum var son adet tarihine göre hesaplanıyor🫶🏻
ysfesra2438 Eda77 Figen_can a yazacaktınız.Yanlışlıkla bana yazdınız sanırım ☺️Şimdiden hayırlı olsun.Bebişinizi kucağınıza sağlıkla almanız dileğiyle 🫶İnşallah bende hemen o güne gelirim çabucak.
ysfesra2438 Hayaldie İlk gebelikte geç hissediliyor.Ben de aynı durumdaydım sizdeki gibi.22.hafta da hissetmeye başladım.İçiniz rahat olsun🫶
Eda77 ysfesra2438 evet ona yazuyordum yanlışık olmuş amin inşallah allah rafzı olsun🤲🏻inşllah hayırlı zamanda vakitte alın kucagınıza🤲🏻🫶🏻
Aynur_41 Ebrugbyr bebek hareketlerinde azalma var mı bende 34 oldum çok hareketli olan bebeğim ıkı gündür pek yok hareketi endişelenmelimiyim acaba yoksa son haftalar büyüdüğü için mi azalıyor normal mi
123123123 Cnnsss 30+2 🥹 korkudan çok endişe var bende, hazırlıklarım tamamlanmazsa çocuğumun bişeyi eksik olursa diye onun haricinde akıştayım 😇
Seymapolat Cnnsss 39+2 ne gelen var ne giden heyecanla korkuyla bekliyoruz ama bi türlü gelmiyor bebiş