Boncukk123 Mardinbaby_ aynen canım bakalım haftadaya ki kontrolden sonra ne kadar sure de bir çağıracak doktor
Dilaramerlll Cnnsss 37+1 son iki hafta bence korkma kavuşmayı düşün 👶♥️ sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸
Tugba_- 31+4 Doğum korkuları bende biraz erken mi başladı ne daha evim temizlenecek hastane çantamız hazırlancak işler gözüm de büyüyor 🥺🥺🥺😃
Eleisawy 11+1 ama hic bir sey yiyemiyorum hala bulanti mide yanmasi😭😭😭 Bebeye zarari olur mu yiyemememin?
Nazli_ky55 Eleisawy doktorum ilk 3 ay o kadar önemli değil ddi bebek vücuttaki vitaminle besleniomuş ben 4 ay yiyememiştim sonra düzelir inşallah ama şimdilik endişelenme yemeye çalış tabi
ebru465 Esra_4774 benim de 37 haftalık oldu ama hala ters dönmüyor 😔 39 a kadar bekleyelim sezeryanla alalım dedi doktorum 😑
Aysnr11 Cnnsss 36+2 olduk çok şükür güzel gidiyoruz hiç korku heyecan yok ben mi anormalim acaba 😄 Kavuşma sevinci var sadece bir an önce sağ salim kavuşayım istiyorum 🥰
Dilekkkkkokan Cnnsss 22 hafta olduk elhamdülillah şimdiden başladı bende korku Allah kolay doğumlar nasip etsin 🌸
Gizemmnur- Cnnsss 33+4 deyiz bizde 😊 🥰 uyku zaten yarım yamalak ağrılar oluyo sancı mi kasılma mi anlamiyosun, doğum yaklaştıkça ister istemez endişe artiyo hepimiz inşallah sağlıklı bı şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizin 😍
Hayaldie 14+1 oldum fakat bn bebegimi hissedemiyorum ilk gebeligim korku sardi kacinci haftada hissedebilirim
ysfesra2438 Hayaldie İlk gebelikte geç hissediliyor.Ben de aynı durumdaydım sizdeki gibi.22.hafta da hissetmeye başladım.İçiniz rahat olsun🫶