-Melek BusraaZeynep amin inşallah bol bol dua edeceğim senin için rabbim isteyen annelerin kucaklarini boş bırakmasın🤲
Hayalgokce BusraaZeynep bndr hamileyim insallh 1 tane de olsa saglikli evladım olur demssiniz ya gozyasimi tutamadim insallh olur mubarek günde Rabbim bu evladınizin sıkıntılarını yok ediverir saglikla kucaginiza alirsiniz❤
Ylzknn BusraaZeynep Allah yardımcın olsun. İnşallah sıkıntı olmaz bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah .
BusraaZeynep 12366 kontrole gidiyorum bu teşhisi bir kere koyduk bebeğe sağlıklı diyemeyiz dedi çok az gerileme gördüğü halde sonra da daha gitmedim bakalım Allaha sığındık rabbim büyük
12366 BusraaZeynep Rabbim korktuğunuza uğratmasın duamdasınız. Sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah.Aynı süreçten bende geçiyorum o yüzden sordum
Beyza___ Bende şöyle anlatayım benimde 10. Haftada aynı teşhis kondu kistik higroma ve tüm vücut ödem tutmuştu ense kalınlığı vs hepsi vardı artı olarak 3 damar olması gerekirken 2 damarlı dediler ve 7 parmaklı dediler sıvı alındı benden de ve ümidimi kesmemi söylediler kesinlikle bebek hasta ve 4 5 hafta içinde biz almasak da kendi ölür dediler test sonucum temiz çıktı %99 down sendromlu bu demelerine rağmen değilmiş 15. Hafta gibi ödemi indi eski haline döndü ve 26. Haftaya kadar perinotoloji takipte kaldım Şuan 37. Haftalığım ve herşey çok normal yanılmışlar diğer teşhisler için ama ödemi de inmiş bebeğim ödem tutmadan 2 hafta önce ateşli hastalık geçirmiştim ondan olabilir dediler bana
12366 Beyza___ sizin adınıza çok çok sevindim kolaylıkla ve sağlıkla doğurursunuz inşallah. Gerçekten bir ümit oldunuz kaç gündür yerde miyim gökte miyim bilmiyorum hemen hemen aynı şeyleri bana dediler… araştırıyorum bakıyorum olmuyor. Böylelerini okudukça umutla bakıyorum
BusraaZeynep Beyza___ allah Allah ya rabbim gerçekten emin olmadan böyle net keskin konuşmaları beni aşırı geriyor. Dört beş haftadır hayatım zehir oldu iyiyim diyorum ama ne iyi ne iyi . Sürekli dua ediyorum yer gök duayla der büyüklerimiz. Ben ateşli hastalık geçirmedim uzun zamandır bi enfeksiyon sıkıntım vardı bir de kist çikolata kisti ama onlar alakası yok bu durumun . Olacagı varmış imtihandır rabbimden. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Biz de öyle şifa bekleyen dua bekleyen herkese rabbim yardım etsin bu mübarek günün hürmetine. Elimizi boş çevirmesn. Böyle şeyler duyunca umutlanıyorum. Ama doktor o kadar sinir ediyor ki asla sağlıklı değil vs gibi şeyler diyor. Testi cvs testini yaptırmıyorum diye de bana kafayı takmış durumda . Allah ıslah etsin diyorum merhamet versin yüreğine
Beyza___ Amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲 stres yapmayın bebek etkilenmesin genelde düşük hastalarda bunlar görülüp sonrasında geçiyormuş bekleyin biraz daha ve sonuçları bizimle paylaşın lütfen 🙏🏻
12366 BusraaZeynep ense kalınlığı, Kistik higroma, ödem, kalbinde de problem var denildi. Cvs önerdiler yaptırdım. Sonuçları bekliyorum. Tüp bebek olduğu için diğer embriyolar içinde açıkçası testi yaptırmak istedim. Bir ümit bekliyorum.
BusraaZeynep 12366 allah büyük inşallah korkugumuz olmaz. Sağlıcakla kucaklarımıza alırız. Biz de çok zor elde ettik tüp bebek yaptıracagımız ay oldu . Kaç hafta şu an