BusraaZeynep doktorlar çok mantıken yaklaşıyor duruma ve özellikle perinatologların işi bu günde onlarca gördükleri için artık duygusal yaklaşamıyorlar onlar için sağlıklı ilerlemeyen bir gebelikte sorun teşhis edilmeli ve genelde sonlandırılmalı. Bebeğinizin ödemi çok fazla görünüyor umarım geçer bu kalınlığa %80 kötü sonuç gelecek diyorlar. Ben olumsuz şeklini yaşadım örnek vermek istemiyorjm çünkü okudum siz ne olursa olsun dünyaya getirmek istiyorsunuz bu durumda testler ancak doğduğunda sizi ve bebeği neyin beklediğine hazırlamak için yardımcı olacaktır. Belki kalbimde bir problem vardır ödeme neden olan doğumda hazır bekler o ekip. Cvs ve amniyosentez çok zor işlemler değil düşük riski artık %1 civarında ve daha öncede kaybıznı olmuş belki onda da problem vardı. Genetik bir yatkınlığınız olabilir bunun da incelenmesi sonraki gebelikleriniz için ışık olabilir. Mesela bazı gen dizilimli çiftlerin bebekkeri heo down olabiliyormuş. Biz de bu da incelenmişti. Allah yardımcınız olsun bebeğinize şifa versin inşallah 🙏