efsanee_ zuleyhakoc en büyük korkum o zaten 🙈🙈🙈 dr gittigimde her defasında korkarak çıkıyorum tartıya 😁
efsanee_ zuleyhakoc öyle diye diye millet 30 kilo alıyo 😂 valla bn kendimi biliyorum hayatta veremem kilo. Bi dügün telaşında vermiştim balayında bi güzel geri aldım 😂😂 o yüzden hedefim 10 -12 inş yani 😁🙏
zuleyhakoc efsanee_ ama Doğum yapınca illa verirsin canm Benim bebekler sağlıklı olsunda zaten en ideal kilo hamilelikte 10 12 en fazla 15 kilo
efsanee_ zuleyhakoc tabiki önceligim bebeşin saglıklı olması. Şaka bi yana yediklerimi kısmıyorum tabiki ama faydalı şeyler tüketmeye özen gösteriyorum. Abur cubur hayatım bitti nerdeyse 🙄 inş sonrasında kolay veririm kilo 🙏
SevgibiR Ya ben 6 kilo almisim da Dr çok kilo almissin diyor bana😂 7 aylık olduk biz allam yarabbim Dr hiç kilo almayalim istiyor bence 🤣
zuleyhakoc SevgibiR niye istemiyorlar zaten 9 aya kadar norml kilolar 10 12 kilo almalı zayıf olanlar 15 kilo kadar almalı
zuleyhakoc Yasmnnn bende yarın 13 haftama giricem 1 . 800 gr almıstım daha hiç tartılmadım 1 ay olucak bakım daha almısmıyım
mom02636 zuleyhakoc 13+6 haftalığız ikinci bebeğim çok zor geçiyor 3,5 kilo verdim 68,5 la hamile kaldım 65 kiloyum suan
zuleyhakoc mom02636 belki bu aylardan sonra alırsın canm migde bulantın geçince zaten son aylarda birden daha çok kilo alınıyormuş
Cisel zuleyhakoc ben 62 kilo ile hamile kaldim ama ilk 3 ay cok kustum o yuzden 2 kilo vermistim. Simdi 14 ncu haftaya giricem 62.5 olmusum.