EmineKaraoglu 77 ile hamile kaldım. 4. ayımza kadar 81 kilo iken yani 4 kilo aldim. 5. Aya girdikten hemen sonra 4 kilo birden aldim. Şuan da 85 kiloyum 😔
Heyzil EmineKaraoglu bende 21+5 haftalık oldum 7 kilo aldım. Ama vücudum o kadar su topladıki parmağımı ayağıma ya da bacağıma bastırdığı da resmen çukur oluyor
sonsuzmasalim zuleyhakoc yok demedi zaten suyum cok fazla ve cocukda kilolu. diyabetikten süphelendiler ama test temiz cikti. vucudumdada hep su toplandi hayirlisiyla dogsa keske artik☹️
efsanee_ zuleyhakoc en büyük korkum o zaten 🙈🙈🙈 dr gittigimde her defasında korkarak çıkıyorum tartıya 😁
zuleyhakoc sonsuzmasalim inşallah doğar kilo verilir illaki önemli olan sağlıklı olmak bebeğin ve senin canım
LenaM zuleyhakoc şuana kadar kusmadım hiç, midemde bulanmadı sadece iştahsızlık vardı 4. Aydan sonra herşeyden yemeye başladım ama oldukça az az , şuanda da çok iştahım yok ama bebeklerin kilosu yerinde çok şükür ☺️
FatmaAzra_ zuleyhakoc ben ilk 4 ay 4 kilo verdim almadim. Sonra 5 kilo aldim su an 31 haftayim ayniyim en fazla 6 kilo almışım. Cok kusuyordum istahim hic yoktu. 65 le hamile kaldim 70 tim en son
sonsuzmasalim Sewo tuzlu seyler yemiyorum ki zaten bi yemegin icindeki tuz yani🙄 ayriyetten bir sey tuzlayip da yemiyorum🙈
Hanife_ 20. haftamda bi kilo aldım şimdi 23+4 üm başka almadım kilolu hamile kalmıştım zaten ama yediklerimden kısmadım belki de çalıştığım için almadım bilemiyorum