Emanetimmm Arap tava hiç yapmadım umarım güzel olur deneyeceğim bakalım yanına tarhana ç +pilav +ev yoğurdu düşündüm
Zeynepkrkytlli Emanetimmm tadı nasıldı bende hiç yapmadım merak ediyorum ama sevmezsek boşa gider diye yapmıyorum Malum et fiyatları…
azrin Barbekü soslu tavuk kanat mercimek çorbası küp küp patates airfryda baharatlı tatlı olarakda çilekli milföy pasta :)
rich_mom Esraprc bugünde ben yapayım dun disardaydik eve zor yetiştim 30 dk kala makarna tarhana yaptim kiyamam kocama🤗🤣 bugun mutlu olsun ne de olsa bebek alışverişi tamamlandı bugun eksikler bitti agaggs
tugbadurmaz34 annelik_4 bende lahana sarması karışık kuru dolma yanına cacık istedi eşim birde şekerpare yaptım
Yusufayazin__annesi Bugünkü menüm Erişteli yeşil mercimek çorbası Fırında İzmir köfte Pirinç pilavı Salata
seval1 HappyMom Fırında Tavuk Tava Bulgur Pilavı Mercimek Çorbası Salata Güllaç Herkese Hayırlı İftarlar 🤗🌛
seval1 ilkgozagrim__ ellerinize sağlık ikisi de iyi gider hangisi kolayınıza geliyorsa o şekilde yapın bence musakka hayırlı iftarlar 🤗
myangelson Ladyys aynen arkadaşımla kek de atmıştık ben kendim atmadım hiç yapınca 2 güne bitiyor zaten eşimin sevdiklerini yaptığım için 😂
Tibmer HappyMom yoğurt çorba Etli bezelye Pilav Yoğurt Kurabiye tatlı olarak da biraz alakasız ama olsun 😂