Ladyys myangelson ay ben insta da buzluktariflerim i takip ediyorum inanılmaz işimi kolaylaştırdı buzluğa attım çoğu şeyi bugünde sulu köfte yaptım şipşak
myangelson Ladyys bende bazen köfte atıyorum buzluğa da bu ara atmadım hiç. Ben bir sürü şey atıyorum mesela börek yapıyorum fazla geliyor atıyorum, poğaça, kurabiye, kıymalı yemek yaptım iç kaldı buzluğa atıyorum pişmiş halini
Esra1965 HappyMom bugün menümüzde şehriyeli tereyağlı bulgur pilavı Haşlama tavuk Cacık Şekerpare vardı Hayırlı ramazanlar ❤️
H_kubra Yoğurtlu arpa şehriye çorbası üzerine tereyağı nane Soğan kebabı közlenmiş biber Ortaya yeşillikler maydonoz, nane. Ayran , lavaş Güllaç tatlısı
myavocado Yayla çorbası, et sote, pirinç pilavı, salata. Fazla fazla yapmıştım ikinci gün de yanına zeytinyağlı kereviz ekleyeceğim aynı menü devam 😅
myangelson tugbadurmaz34 bizde de eşim başı çok ağrıyordu sadece çorba icebildi yemekler kaldı bugüne inşallah bu akşam kötü olmaz yine 🥺
tugbadurmaz34 myangelson geçmiş olsun ilk baş ağrısı olabiliyor evet o yüzden iftarla sahur arası bol su içmek lazım ben her fırsatta 1 bardak su verdim sahura kadar 😁♥️
myavocado Svncezo ahahaha 😅 o fırında şeklini ben de sevemedim. Annem havuçlu pirinçli yemeğini yapıyor salça koymadan, zeytinyağlı aynı pırasa yemeği gibi, o güzel oluyor limon sıkıp yiyoruz bir de öyle şans verin bence.
myangelson tugbadurmaz34 eşim çok fazla sarsilmisti dün ya bugün şükür iyi artık susuzluk mu açlık mi sigara mi çay mi hangisi vurduysa dün ilaç içip uyudu sadece sahurda biraz daha iyiydi 🥲
Sema_1nur HappyMom Patates yemeği Pirinç pilavı fırında tavuk patates Tatlı olarak ağır şeyler canım istiyor ama puding yapcam😂
Birizmirlianne-14 Şehriye çorbası Kuru fasülye Pilav Köz patlıcan salatası Ramazan pidesi ( el yapımı 😊) Tatlı duruma bağlı 🤣
Muratseyma2015 Hepinizin menüsü cok güzel afiyetler olsun Allah olmayanlara bin kati fazlasını versin 🥰🤲