yasos Hayırlı Ramazanlar 🌸 Çorba Karnıyarık Pirinç Pilavı Komposto (Erik) Etimekli Muhallebi Afiyet Olsun ☺️
Betullkaratass Tarhana çorbası Pirinç pilavı Nohut yemeği Turşu vb Mozaik pasta Hayırlı iftarlar güzeller 🌸
Ebruarss HappyMom tarhana çorbası Nohut Pirinç pilavı Salata Önceki gün den mercimek köftesi var dolapta Tatlı yapmayı düşünmüyorum kek falan çıkarırm hazırından abur cubur dolabı sağolsun 🤣
Asu_moi HappyMom erişteli ve yeşil mercimekli çorba Kabak çiçeği dolması Pazı yemeği Fırında mücver 🌸🩷
Aylinto HappyMom kuru fasülye salata cacık yaptım akşam çay yanına sakızlı muhallebili kadayıf yaptım. Rabbim tüm tutulan oruçları kabul etsin
Efnan-77 tugbadurmaz34 aynıyız bende arap tava fırında pilav çorba salata fırın sütlaç dedim sütlaçla pilav yapma diyo çorba salata yemek yeter
tugbadurmaz34 myangelson ben pilavda yapmadım belim tutuldu sadece yemek yoğurt turşu hurma içecek 🫠 zaten eşim 1 tabağı bile zor bitirdi hemen kesildi su içince
myangelson tugbadurmaz34 bizde de eşim başı çok ağrıyordu sadece çorba icebildi yemekler kaldı bugüne inşallah bu akşam kötü olmaz yine 🥺