Medinedogru03 HappyMom Benim bugünkü menüm. Mercimek corbası. Pilav ile tavuk sote. Salata. Bu arada herkeze iyi bayramlar canlarım Allahim oruçlarını kabul etsin inshAllah. 🥰
morpaqatya9 HappyMom bugünkü menüm Fırında patatesli patlıcan Pirinç pilavı Karışık salata İçecek yok 😊
lidyamom Svncezo bürüksel lahanası zeytinyağlı limonlu sarımsaklı sosla fırında yada airfryda enfes oluyor 🫠
Byz0706 Mercimek çorbası Güveç kabında kaşarlı et sote Pirinç pilavı Salata Muhallebili karamelize etimek tatlısı Herkese hayırlı iftarlar🌸
Yaprakdokumuseverr HappyMom Şehriye çorbası , et sote , pilav , havuç tarator , dondurmalı irmik helvası 🤤
tugbadurmaz34 myangelson bende İzmir köfte 😂🙈 ama eşim pilav istemiyor yanına sadece cacık yap yeter diyor bana ben yine de salata ve pilavda yapıcam yarın öğlen yerim 😁
myangelson tugbadurmaz34 benim de elimin ayarı yok yemeği baya fazla yapmışım pilav yapmasam daha iyi galiba 😂😂😂😂
Efnan-77 tugbadurmaz34 aynıyız bende arap tava fırında pilav çorba salata fırın sütlaç dedim sütlaçla pilav yapma diyo çorba salata yemek yeter
Mutlumomm Tavuk kıymalı Arap tava Pirinç pilavı Cacık Hoşaf Dünden muzlu pasta yapmıştım tatlı olaraktan😍
tugbadurmaz34 myangelson ben pilavda yapmadım belim tutuldu sadece yemek yoğurt turşu hurma içecek 🫠 zaten eşim 1 tabağı bile zor bitirdi hemen kesildi su içince
Ozlemkubra HappyMom mercimek çorbası Tavuklu havuçlu bezelye yemeği Pilav Salata komposto ve tavuk göğsü tatlı
Nurov Seyhan000 sarımsaklı yoğurt yapın banmalık, bide çorba salata olabilir, kayseri gelini olarak her hafta yaptığım şeydir yağlama😅
Elifsgnci HappyMom benim menü de; Yayla çorbası Pirinç pilavı Fırında baget Mevsim Salata 🥗 Şekerpare tatlısı 🥰 Herkese hayırlı ramazanlar bu arada 😊 HappyMom