biranne__ Oykum76 tekrarı olmayan isim derseniz biraz zor ama aklıma geleni yazayım bende oğluma arıyorum İlay, İklim, Lina, Asya, İdil
tugceck Oykum76 şira -sirius yıldızının diğer adı hifa - peygamber efendimizin kadın sahabelerinden birinin adı nette hikayesini bulursanız okuyun ben çok beğenmiştim (hifa hatun olarak geçiyor)
SerapBagci Oykum76 valla bende aynıyım ya 28. Haftadayız hala isim yok ortada 😑 ilk kızım Eylül Umay ikinci kıza hamileyim Gökçe Hüma veya İnci Hüma diyoruz ama hala netlesmiyor😀😀
Edaa3595 Oykum76 Gül Yade kızımın adı önereceğim beğendiğim diğer isimler Göknil Gökçe Görkem Simay 😇
Melis-s Oykum76 Doğa ismine ne dersiniz 🤗 kızım olsaydı ismi Doğa olacaktı, şimdi oğlumuza Atlas ismini koyacağız inşallah 😇 ismini doğadan alan her isim çok güzel bence
AbcAhmet Oykum76 kaynanam biz evlenmeden vefat etmiş eşimde çok istiyor annesinin ismini bende kırmak istemdim onu kabul ettim
BirazbundanBirazondan1 Oykum76 gökşan duymadım hiç. Gökşad dıydum erkek bir tanıdığımız var. Gökşan ilk defa duydum güzelmiş anlamı me