Oykum76 Kızlar 37 haftalik hamileyim fakat hala kızıma isim bulamadım isim çok ama istediğim isimler hep tekrarlama çevremde çok fazla böyle kulağa hoş ve pek kullanılmayan bir isim istiyorum var mı öneriniz🤗
Ecenazz7898 @"BirazbundanBirazonda BirazbundanBirazondan1 gökçe Göksu kızlarımın adı şuan yine hamileym cinsiyet bilmiyom ama gökle devam etmek istiyordum gokcil güzelmiş 🥰🥰
AbcAhmet Zümra Hüma Yaren Buğlem Bunlar aklıma geldi benimkide. Kız ama kaynanamin ismi olacak yoksa bunlardan birini seçerdim
BirAvucmutluluk Oykum76 Pek kullanılmayan isim kızımın ismi ama bir o kadar da hoş külaha da hoş geliyor anlamında güzel varlık bölük bereket ayın müjde ile doğuşu ismi 🎀 SelenAy 🌛duyanların da hoşuna gidiyor bir de Aymina düşünmüştüm o da pek kullanılmıyor güzel isim de
AbcAhmet Oykum76 kaynanam biz evlenmeden vefat etmiş eşimde çok istiyor annesinin ismini bende kırmak istemdim onu kabul ettim
BirazbundanBirazondan1 Oykum76 gökşan duymadım hiç. Gökşad dıydum erkek bir tanıdığımız var. Gökşan ilk defa duydum güzelmiş anlamı me