06_hb06 Bizde 31 haftaya girdik hamdolsun bizimde mayısın başı gibi inşallah ve geçmiyor günler bir an önce kızım doğsa kucağıma alsam çok istiyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah 🥹🤲
birLinaannesi gozdeee41 son 63 🙏🏻 31+0 haftadayız🩷🥰 nisan sonu diye içime doğuyor ama en doğrusunu kızım bilir hayırlısıyla doğru vakitte gelsin inşaAllah👼🏻
Yasemin222 gozdeee41 30. Haftadayız sezeryan düşündüğüm için 5 mayıs dedi doktor bakalım hayırlısı 🥰♥️
Zerya_22 Biz de 32+2 yiz oğluşla son gün mayısın 3 ü görünüyo ama sezeryan olursa daha erken olur tabii 32 haftada 2 kilo 100 gramdı doğana kadar tosuncuk olucak sanırım ☺️☺️
Hcrkrklu Bizimde Mayıs’ta ama günümüz belli değil🐣🥰28+6 zaman geçmiyor zaten bide gebelik şekeri varsa 🥴
denizdefneugur gozdeee41 30+4 doktorum daha gün vermedi eski sezeryan sorun olmazsa 39 da alıyorum dedi bakalım günü belirleseydik iyiydi 😂
Zeynep_ecrin 29haftalik oldum 3.gebelik 2cicugumu normal yaptım ikiside erken geldi mayisda gözüküyor ama Nisan da gelecek gibi
Serendipity16 gozdeee41 29+4’üm erken doğum riskim var oğlum mayıstan önce gelme diye konuşuyorum yatıyorum devamlı bu ara günler sıkıcı geçiyor maalesef ki 🥹
gozdeee41 Serendipity16 bende 28 haftalıgım erken dogum riskimiz var bide şekerimiz var ah Allah yardımcımız olsun kuzum ya🥹💙
erkencikus_ gozdeee41 geldim geldim 😆 Mayıs 10 flaan başında inşallah yorgunum ramazan hazirligi da eklendi artı yoruldum hiç kipirdayasm yok2 bcuk yasinda kızım var anliyor sağolsun çocuk eziyet etmiyor bana 🙂 çok az kaldı bayramda iyice agirlasicam napicam bilmiyorum 😣😵💫