Lina- gozdeee41 56 günümüz kaldıı 6 mayıs gösteriyo ama tahminim nisan sonu gelir gibi🤗kafası doğum kanalına yerleşmiş dedi doktor
Edaa3595 gozdeee41 tam 32.0 günlüğüz Şafak 56 ama ilkim sezeryan olduğu için Buda sezeryan olacak 5 Mayıs doğum ama nisan son haftaları doğacak gibi oğluşum 😇
Ahsksdk gozdeee41 29+2den selam son 75 günümüz inşallah💙 sonlara yaklaştıkça daha da bi heyecan sarıyor🥰🫶🏻
Lina- Edaa3595 ay az kaldıı ama benim daha belli değil nasıl doğum olcağı şuanlık doğum kanalına kafası yerleşmiş iriymiş biraz korkuyorumda Doğumdan napıcam bilmiyorum 😅
Edaa3595 Lina- benim sezeryan olacak büyük ihtimal kızım da da sezeryan olmuştım çünkü Bizim oğlan da iri gebelik şekeri vardı şükür düzene girdi ama yine de önde gidiyor genetik dedi doktorumuz 🙈😇
gozdeee41 Edaa3595 bendede var şeker iri bebek önden gidiyor ama önemli olan sağlıklı olmalari diye düşünüyorum sağlıklı olsunlarda 😇
Ozdenaslan Uygulamaya göre 69 gün kalmış görünüyor. 18 Mayıs doğum tarihi… son kontrolde yan yatıyordu. Bu çarşamba kontrol var umarım dönmüş olur ☺️
Lina- Edaa3595 maşallah bizim 31+5de 1968 dedi boyuda 43 cm doğuma kadar böyle giderse 4 kg olur dedi kafasıda iriymiş
Ozlem1993 gozdeee41 29+5 10 mayıs dendi ama karnım çok büyüdü be aşağı indi ilk sezeryan yerim ağrıyo bazen annemde mayısı bulmaz der hep azcıı korkuyom bu durumdan sanki 😅