Merve5578 14+6 yım bende henüz başlamadım ve ne alacağımı da bilmiyorum 😊 Ağustos sonu gibi olcak benimde
Zeyynnpp Ebrarabla_06 ayy ne güzel aslında benim bir. Tane daha ablam var o da bebiş düşünüyor benden sonra da ona geçer artık😂 şuan ki fiyatla hiç bişey alınmaz bacım😂🤦♀️
Ebrarabla_06 Zeyynnpp Vallahi biz böyle sıralama olarak sıraya gireceğiz benden ona ondan ona diye😁😁 çünkü bir şey alınmaz artık😂😂
gmz10 Ben kıyafet dışında kalan çoğu şeyi almaya başladım. Kıyafet için cinsiyetin kesin belli olmasını bekliyorum🐣Neyden ne kadar alacağımı bilemiyorum ama neler almak gerekir ki? Şurda bekleyeyim takip edeyim🤗
Zeyynnpp Ebrarabla_06 Limonlukekkk Sihirlimom huysuz__ gmz10 Kızlar birde e bebek in bazı şehirlerinde outlet mağazaları mi ne oluyormuş biraz daha uyguna ymis bilen giden varmı aranızda ♥️
huysuz__ Zeyynnpp gelişim geriliği sorunu var bende ablası, abisi öyle doğdu , bu da o yolun yolcusu🌱 prematüre annesi olmak benim nasibim hamdolsun ,sağlıklı olsunlar da yüreğimizi yakmasınlar inşallah
Zeyynnpp huysuz__ sağlıklı olsunlar da canım erken geç farketmez 🙏 Rabbim bağışlasın evlatlarımızı bizlere 🥰
Sihirlimom Zeyynnpp 19.2 olduk sadece banyo ihtiyaçları hazır başka bi hazırlık yapamadım daha temmuzda doğum :)
Zeyynnpp Sihirlimom internet üzerinden mi kendi niz görerek mi aliyorsunsunuz canım Trendyol dan baya favori lere koydum ama emin olamadım😂
Limonlukekkk Zeyynnpp biz beşik ve bebek arabası aldık eylülde hava sıcak oluo yarım kollu zıbın aldım 13+4 üm ben
Zeyynnpp Limonlukekkk bebek arabası nasıl aldın canım bende arayış içindeyim gözüme çarpan olmadı daha
hepoyleolurzaten__ Zeyynnpp Eylül 1 ila 8 arasında olucak doğumum ☺️ 13+1 ikizler cinsiyetlerimiz 1 kız bir erkek
Limonlukekkk Zeyynnpp çok uzun araştırmalar sonucu kraft kenya aldık zaten kalitesi belli edıo kendini çift yönlü kullananım travel sistem pusetı var çok kolay açılıp kapanıyor hafif
gmz10 Zeyynnpp almaya başlayınca da açıp açıp heyecanla bakılıyor🤗sağlıkla gelsinler inşallah eksikler tamamlanır elbet zamanla😊 outlet i duydum ama gitmedim ben de
__3655__ Bizde 14+3 olduk bugün ben daha hiç bişey almadim cinayeti erkek bakalım herhalde çok yazlık bişey almam alışverişi birazdaha sonlara doğru yavaş yavaş yapmayı düşünüyorum son zamanlarda günler geçmek bilmiyor diyor herkez hazırlıklar uğraşırım oyuzden die düşündüm ☺️
Zeyynnpp __3655__ aşko valla ben bı kendimi düşündüm simididen boyleysem son aylarda yerimden kalkmak zor gelir 😂 birde hava sıcak bunaltıcı oluyor ya gezinip bakmak da zor olur gibi 🤦♀️
huysuz__ Zeyynnpp evet lcw outlet gibi uygun oluyo, genelde Bi kaç beden kalan ürünler ile, geçmiş sezon ürünler oluyo