Limonlukekkk Zeyynnpp çok uzun araştırmalar sonucu kraft kenya aldık zaten kalitesi belli edıo kendini çift yönlü kullananım travel sistem pusetı var çok kolay açılıp kapanıyor hafif
Zeyynnpp __3655__ aşko valla ben bı kendimi düşündüm simididen boyleysem son aylarda yerimden kalkmak zor gelir 😂 birde hava sıcak bunaltıcı oluyor ya gezinip bakmak da zor olur gibi 🤦♀️
Limonlukekkk Zeyynnpp canım evimiz triplex bebek arabası 2. Katta ben alt kattayım şu an yukarı çıkmaya üşeniyorum da sana internet fotoğrafını atayım bunun kiremit rengini aldık
Zeyynnpp Limonlukekkk yaa güzelmiş canım kullanışlı görünüyor benim beğendiğim de buna benziyor aslında
huysuz__ Zeyynnpp evet lcw outlet gibi uygun oluyo, genelde Bi kaç beden kalan ürünler ile, geçmiş sezon ürünler oluyo
Zeyynnpp huysuz__ Instagram falan çok karşıma çıktı canım outlet uygun gibi geldi bana pek görünür de sorunları da olmuyo sanki
gmz10 Zeyynnpp almaya başlayınca da açıp açıp heyecanla bakılıyor🤗sağlıkla gelsinler inşallah eksikler tamamlanır elbet zamanla😊 outlet i duydum ama gitmedim ben de
Edali25 Kızlar bende 14haftalıgım karnım agrıyor adet gibi sonra geciyor korkuyorum da size de oluyor mu
Zeyynnpp Edali25 arada bana da oluyor canım kanamam vs yoksa korkma böyle şeylerden rahim büyüyor haliyle🥲
Busra_27_34_ Zeyynnpp yok ya kat kat giydirmezdim asla tek kat giydirir yatarken kundak uyanınca üstüne yelek bitti gitti 😁yaz için kendimi ve dikişlerimi düşünüyorum bebek çıt çıt atlet ve çorap kâfi 😁😁
Haticeakgul Haticeakgul Haticeakgul Busra_27_34_ pazartesi günü cinsiyet öğrenmeye gidicez çok merak ediyorum cinsiyetini Tahminde bulunurmusunuz
Haticeakgul Sihirlimom pazartesi günü cinsiyet öğrenmeye gidicez inşallah gösterir tahminde bulunurmusunuz
Busra_27_34_ Haticeakgul hiç anlamam ki ben o işlere @Ebrarabla_06 bakıyor genelde 😁ama erkeğe benziyor sankim emin olmamakla birlikte