tugbaa1202 Tugbaaayyyy 22 hafta 8 kilo aldim. Normalde gebe olmasamda bu kilyu hatta fazlasini alabilecek potansiyeldeyim. Zira kizima hamileligimde 33 kilo almis birisiyim. O yuzden briaz yapi meselesi bu konuda kendinizi birileriyle kiyaslarsaniz uzulursunuz 😊
Kanalize Tugbaaayyyy doktorunuz ne diyoe, 70’le başlayıp 75.9’la doğuma gittim mide bulantısı döneminde yiyemediğim için kilo vermişim şuan 66’yım
Serayjdjdkdk Tugbaaayyyy kişiye göre değişiyo ya takmayın 71 le hamıle kaldım 20+6 da 73 kılo oldum anca etrafımdakılerde kılo almadım dıye kafamı şişiriyo alsam da şu kiloyu kurtulsam dıyorum
Momseyda Tugbaaayyyy 27+2 13 kilo aldım dr um bana da fazla oldunu söylüyor, son aylarda haftada yarım kilo alınıyormuş çünkü..sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bebiş sağlıklı olduğu sürece kilo çatlak hiç umursamayın bence ya tadını çıkarın..🌺
Ssb Tugbaaayyyy 23.haftadayım ikiz 3 kilo aldım ama benim mide bulantılarım hiç bitmedi o yüzden çok yiyemiyorum birde kilolu hamile kaldım o yüzden zten doktor 10 kiloyla hamileliği bitirmek istiyor.Eğer zayıfsan bu kdr kilo alman çok doğal
Tugcegullll Momcrn Tugbaaayyyy benimde bir sorum olacaktı ben 10 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim bir tane de kızım var. Mide bulantılarım vardı bir kilo verdim şimdiye kadar ama karnım çok çıktı sanki 4 aylık hamile gibiyim sizce normal mi
Momcrn Tugcegullll evet evet normal ilk aylarda gazdan dolayı şişkinlik te oluyor zaten birde 2.gebelikte daha çabuk belli edermiş ben 6ayıma giricem görsen 7 8 aylık gibiyim
fatmabrbr Tugcegullll normal benimde ikinci gebeliğim 3 aylıkken birden çıktı karnım ilkinde 5 aylıkken öyle olmuştu 😄
esmaerdemir Tugbaaayyyy 33 haftalık oldum 10 kilo aldım zaten çoğunu da bebeğim aldı bende bi şişlik vs yok 😄