xpapatya Merhaba, Bebek zıbınları üzerine istenilen tasarım ve baskı hizmeti alabileceğiniz bir firma açtım☺️ ‘’Aras Baskı Evi ‘’ firmamızın ismi Instgrm da bir çok modelimiz var☺️ Ben de yeni anneyim ve ürünlerimiz %100 pamuk 🦋
Mnko Hafta 3 kg aldım çünkü düşük riskim var hareketlerim çok çok kısıtlı. Hareket etmeyince de direk kilo olarak geldi. Ama sorun değil daha sonrasında bol yürüyüş yaparak gönderirim bence kiloları. Çünkü yemekle alakalı bi sorunum yok dengeli düzenli sağlıklı besleniyorum
Sibelyavz Tugbaaayyyy 37+0 dayım 11 kilo aldım 98 le hamile kaldım 110 kiloyum inşallah alması kadar vermeside kolay olur 😂
Momcrn Tugbaaayyyy ama şimdi deli gibi iştahım açıldı bana bi tabak yemek mi yoksa bi tane çikolatamı deseler çikolata derim yemeği bıraktım deli gibi tatlı şeyler yiyorum ya ilk hamileliğimde 56kiloyla hamile kaldım 72kiloyla doğuma girdim doğumdan çıkınca 60kiloydum şimdi 2.ye hamileyim 63kiloyla kaldım şimdi 66 yım doğuma kadar 80 leri görücem galiba ayyyyy bide ben sporcuyum kendimi hiç böyle görmemiştim 😂 bide korkum ilk hamileliğimde çatlak olmadı hiç umarım bundada olmaz doğumdan sonra yine spora devam etmek için baya zaman geçmesi gerekiyor ilkinde aradan 6 7 ay geçmişti spor yaptığımda dikişlerim çok ağrıyordu mesela gerçi spora da gerek yok 2 çocuk peşinde koşmaktan zayıflarım galiba 😀
Momss13 Tugbaaayyyy Tugbaaayyyy daha yeni 6 haftalik olduk gunde 3 4 defa yemek yiyorum amma kilom hala ayni acaba articakmi 48 kqm 🥲
Bahar1 Tugbaaayyyy ilk kızımda 23 kg aldım.5 ayda 20kg vermiştim.suan ikinci hamileligim 33haftalik olduk 15kg aldım.
_annee Tugbaaayyyy 14 kilo almıstım ama, dün saglk ocagı komtrolünde yine 74 cıktım sanırım kilo verdim cocuk 2kiloyu geçik yani, herseyden yiyesim gelmiyo son günlerde
NGold 26+3 0kg aldım 😁 Başlardaki bulantı kusmalar sağolsun baya bi kilo vermiştim henüz yeni gebelik kiloma ulaştım onunda yarısı zaten kızım plasenta ve rahimdir diye düşünüyorum 👼🏻👼🏻👼🏻