Lnxirem Tugbaaayyyy 68 kiloyla başlayıp 84 ile bitirdim 170 boyundayım 5 gün oldu sezeryan olalı bebek 3280 g eve gelip tartıldım 81 kg çok canım sıkkın😫🫣
fatmabrbr Tugcegullll normal benimde ikinci gebeliğim 3 aylıkken birden çıktı karnım ilkinde 5 aylıkken öyle olmuştu 😄
Moms_k 53 kg ile hamile kaldım 48 e düştüm mide bulantılarından. Şimdi 21. Hafta 50 kg ile devam ediyoruz ☺️
Esraklsco 19 haftalık hamileyim 62 kiloyla hamile kaldım bir şey yemediğim halde sürekli uyuduğum halde 72 kilo almışım
Melek-10 Tugbaaayyyy 34.hafta 16 kilo 😁 kendim bile görünce şok oldum 🙈 ama ben yatak istirahatindeyim hareketsiz olduğum için sanırım hızlı alıyorum varsın olsun sağlıklı gelsinler de
Melikebldz 21.haftayi tamamlıyoruz 4 kilo aldım sadece ve 4 kilo hakkım kaldı 52 ile hamile kaldım şuan 56 kiloyum doktorum fazla kilo almamayı istiyor 🥲
Zeynomsu Tugbaaayyyy 33. Haftaya gün itibarıyla girdik. 12 kilo almışım ama yeni yedim hadi 11 olsun15 i rahat bulurum doğuma kadar yeme ataklarıma engel olamıyorum
Btl_akkurr Tugbaaayyyy 26 haftalık hamileyim 82 ile hamile kaldım ilk aylarda 80 kiloya düştüm 2 gün önce kontrolüm vardı 87 olmuşum baya aldım sanırım ya boyum 1.67 umarım daha fazla almam sağlıkla gelsin evlatlarımız🤲🏻❣️☺️
Sermec27 Tugbaaayyyy 23+6 haftalık hamileyim 6 kilo aldim 45 kiloyla hamile kalmıştım şu an 51 kiloyum 🥰