niloya94 Tugbaaayyyy 35. haftadayım 12 kilo aldım şu ana kadar bakalım 38+4 te doğumum var kaç kilo daha alıcam
ilkgozagrim__ gultenasil_32 25 de felan iştahım çok açıldı çok yedim bir anda bu kadar kilo alınca baldırlarım çatladı karnımda hiç yok çok şükür
ayanarta1 gultenasil_32 boyunuz kaç bilmiyorum ama bence yakışıyor kadına balık et çok sıska olmak yakışmıyor
gultenasil_32 ayanarta1 1.63 boyum hayatım boyunca en yüksek 50 kilo yu gördüm vücudum nasil bir tepki verir bilmiyorum ki varislerim var bacğımda onu olumsuz etkiler diye de endişe ediyorum
birLinaannesi Tugbaaayyyy 31. Hafta 15 kilo diyip kenara çekileyim😂🤦🏻♀️ 60 ile hamile kaldım 75 kiloyum şuan..🥲
Turuncuk Tugbaaayyyy 34+4 24 kılo aldım ama cok fazla ilaç kullnıyorum ve hıc hareket edemıyorum bebgın pozısyonundan dolayı oturamıyorum bıle cok ödemliyim ilk gebelıgımde de 30 kılo almıstım 6 ayda verdım😊
Mhmmd Turuncuk nasılsın verdiniz ilk gebelikte ben ilk hamilelikte 23kg almıştım 16 kg vermişim bisey yapmadım ama diyet fala. Denemedim şimdi gebeliğim ikiz çok alırsam diye sormak istedim verme seklinizi
Zerrinatila Tugbaaayyyy 33 haftalık 75 le hamile kaldım Şuan 98 kiloyum ikinci gebeliğim hayatım da ilk defa bu kiloyu gördüm 100 geçer nisana kadar 🥰sağlıklı gelsinde verilir kilo Ya
gultenasil_32 ilkgozagrim__ Bende normalde cok iştahi olan biri değilim ama cok acıkıyorum kısıtlamaya çalışıyorum mümkün olduğunca şeker vs çıkmasın diye ama ne kadra işe yarar bilmiyorum