gultenasil_32 ilkgozagrim__ Bende normalde cok iştahi olan biri değilim ama cok acıkıyorum kısıtlamaya çalışıyorum mümkün olduğunca şeker vs çıkmasın diye ama ne kadra işe yarar bilmiyorum
gultenasil_32 ayanarta1 1.63 boyum hayatım boyunca en yüksek 50 kilo yu gördüm vücudum nasil bir tepki verir bilmiyorum ki varislerim var bacğımda onu olumsuz etkiler diye de endişe ediyorum
ayanarta1 gultenasil_32 doğru tabi orası ama 45te çok azmis ya 🙈 sağlık yerinde olsun birazda tatlı bir etimiz olsun yeter 😂😂😂
TugbaZmn Tugbaaayyyy 26+6 bu gece 27 oluyoruz dün kontrole gittik minik adam 960 gram olmuş ben ise 42 kiloydum 45 olmuşum tam doktor benden ümidi kesti ilk gebeliğimdede almamıştım çünkü bebişin gelişimi güzel ama 🙏🏼🥰
Aynur_41 Tugbaaayyyy kan hapları kılo aldırıyor ıcmedim o hapları midemi bulandırdıgı iiçin 33 haftalığım 8 kg aldım
melike81_ ilaxidexi iç karnım büyüksanırım canm herşey yedim aslında günde üç kakı süt içerim gece köfte ekmek yerim hamburgerler falan demekki kilo etmedi normal de almaya meyilliyim yani 😂
busraozkan33 Tugbaaayyyy sanırım biraz hızlı gidiyorsun normal gebelik suresince 12 kg alman lazım diye biliyorum, ben mide yanmasından dolayı hep yemeye korktum 5 kilo alabildim Allah izin verirse pazartesi doğumum var
neanladinyurdagull Tugbaaayyyy ilk gebelikte 58 le hamile kalıp 73 le doğum yaptım.İkincisinde 61 le hamile kaldım 75 le doğum yaptım
Durdaneunl Mhmmd şimdilik bebekler de bir sıkıntı yok şeker yüklemesinde değerlerim yüksek geldi ölçüp tekrar gideceğim gerekirse insülin başlanacak