Zeze03 Tugbaaayyyy ilk gebeligimde 6 yıl önce 30 kilo aldım oğlumda şimdi kızım olacak 34 haftaligiz sadece 5 kilo aldım çok şükür 😂
Esraaaas Tugbaaayyyy 26 haftalıkken tartıldım ve 9 kilo almıştım bence hızlı gidiyoruz iştahım da açık
delibirhatun297 Tugbaaayyyy ben 20. Haftanı bitirdim sayılır ve +2 kilom ile kıyıda köşede dünyaları yemeye devam edicem 🥴
Dygudamla81 Tugbaaayyyy 22 haftalığım ilk 19 a kadar hiç almadım 19dan sonra 4 kilo almışım biranda çok hızlı geldi bana inşallah böyle gitmezz
Mjgnfdn Tugbaaayyyy aaa demeyin öyleee. Ben iki gebeliğimdede almadım kilo. Yiyemiyorum içemiyorum 🤦🏻♀️
mmozaa Tugbaaayyyy 29 hafta 10 kg. 16 ile bitirsem şükredicem iştahım çok açık, vitaminlerde bende kilo aldırıyor
Bilgem52 Tugbaaayyyy haberi var canım Dr oda diyor hızlı gidiyon diye sigara kullanıyordum birakinca çok hızlı kilo almaya başladım
kodadileyla2 Tugbaaayyyy Selam kızlar hamile olup bebisine Miran ismi koymayı planlayan var ise kapı süsü ve takı yastigimi satiyorum gardrops hesabım @tugcealkaann