asminko345 oda doğum belirtisiymiş bende dün belim ağrıdıkça ishal oldum. Evet devlete gidiyorum sen
    Mrvkrgl06
    Bende kuzum devlete gidiyorum bakalım yarın nst giricem Ne diyecekler 🙄 Zaten ayakları kaburgama batıyor ölüyorum ☺️😁
    Mrvkrgl06
    Benim bebişin karnı Gelişmiyor 36 haftalıkta şuan karnı 😑 Ondan dolayı su kontörlü yapıyorlar sürekli Kilosuda ahım şahım değil 2600 dü 38 haftalıkta canım sıkkın 😑
      Mrvkrgl06
      Dediler kuzu bende öyle doğmuşum zayıf doğmuşum karnım küçük bacaklar uzun Kafa büyük ama toparlamışım hemen genetik dedi doktor ben hala zayıfım uzun boyluyum hamile olduğum bile belli değil 🙄 Sanki biraz fazla su içmiş yada yemek yemişim gibi
        asminko345 ayy tek bişey olmasında ya inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız bebişleri 😘😍 benimde sancılarım arttı 10 dkkada bir geliyo inşallah devam eder yine yalancı değildir
          Mrvkrgl06
          Ohaaaaa 😱 hadi ya sağlıkla doğurrrr 💋☘️
          Bekliyorummm yazmanı doğuruyorum diye 😂 Happykidse geçelim 😂 Orayı dağıtalım 😂
            Mrvkrgl06
            Aşkoooo gün aldım perşembeydi ama Çarşamba sabahı yatışım yapılıyor 🙄 Sancı yok Çıkmadı gene 🥴
              asminko345 kuzum hadi hayırlısı olsun bakalımmm güzel haberlerini bekliyorum 😍😘😘
                Mrvkrgl06
                Alttan dürtüp duruyor ebeler nişan gelsin diye yok anam Ne nişanı 😂 Gram yok😂 artık nasıl bir etim varsa 😂 Tutuğunu bırakmıyor 😂😂😂😂 kesin 12 saat sancı çekeceğime ben 45 saat çekerim 😂😂😂😂😂💙
                  Mrvkrgl06
                  Ne kolu be ayak zannettim ilk yaptıklarında 😂😂😂😂😂😂😂 ahahhahahahhaahhahaha