Mrvkrgl06
Kız bende o da yokkkk😂😂😂 Çatı oldum ama Açıklık sıfır 🙄🥴 Delleniyorum kendi sancılarım gelsin diye odanın yerini değiştirdim bugün dolapları çektim ettim 😂 Ama yokkkk 😂 Ne sancı ne su ne nişan 😂😡
    asminko345 😂 anam bunlar bizi şimdiden parmaklarında oynatıyolar 😂 doktor benim rahmi uyardı herhalde ondan nişanım geldi inşallah açıklığı devam eder dua edek birbirimize inşallah yarın ikimizde doğurduk diye haber veririz 😂😂
      Kerimim cnm bnm ilk hamileliğim 80 kiloyla hamile kaldım 🤣 napıyım ben şimdi öleyimmi doğumdan sonra bakarız çaresine
      Mrvkrgl06
      Hiç sorma yaaaaa su gibi açılmamı olur bi ıkınmada doğururuz inşallah 🙏💋 Doğuracağımda sancı çekerken yazıcam sana 😂😂😂😂😂😂😂😂
        Mrvkrgl06
        Benim yok o kadar dolap çektim kocaman gene 😡Deliricem yalancı sancıda yok o gün girdim nst 60’lara çıkan sancım var ama ben hissetmiyorum 😂
          Nursen21 en geç kaçta yemeği kesiyorsun bende 12 haftalık oldum1.62 boy 62 kiloyum kilo almaya çok elverişliyim korkuyorum o yüzden. Bacaklarım inanılmaz kalın zaten
            asminko345 benim sancım sıfırda ama ben sancı hissediyorum 😂 bu arada kan hala gelmeye devam ediyor ya bide içinde pıhtı var acaba bu doktor bana naptı normal mi ki çok endişelendim
              Mrvkrgl06
              Çatı muanesinden sonra kanamayı doktorlar normal buluyor aşko Bende kanama olmadı ama Doktor olabilirde olmayabilirde demişti sen biraz Fazlalığına dikkat et ne durumda ? Çok mu geliyor ara ara mı ? Onu takip et bide hareketli mi bebiş ?
                Caglaa92 Canım benim günlük rutinim şöyle
                Ben sabah namazında bir bardak su içerim
                Sonra uyanıncada içiyorum bir elma yiyorum kahvaltı hazırlarken
                Kahvaltıda buğday ekmeği tüketiyorum her sabah bir kase yoğurt muhakkak tüketiyorum
                Arada meyve kuruyemiş tüketiyorum enson 3-4 gibi yemek yiyorum sonra birşey yemiyorum ama eşim geç geliyor onla belki salata tüketirim meyve yada çerez çok canım isterse yoksa olursa anca süt
                Şimdi kilo bile vermeye başlamışım
                asminko345 dün sadece sancıların 3 dakikada bire düşerse gel dedi 😣 bebek oynuyo hala bakalım inşallah Bi sıkıntı yoktur ya. Akıntı sümüksü geliyo
                  asminko345 oda doğum belirtisiymiş bende dün belim ağrıdıkça ishal oldum. Evet devlete gidiyorum sen
                    Mrvkrgl06
                    Bende kuzum devlete gidiyorum bakalım yarın nst giricem Ne diyecekler 🙄 Zaten ayakları kaburgama batıyor ölüyorum ☺️😁
                    Mrvkrgl06
                    Benim bebişin karnı Gelişmiyor 36 haftalıkta şuan karnı 😑 Ondan dolayı su kontörlü yapıyorlar sürekli Kilosuda ahım şahım değil 2600 dü 38 haftalıkta canım sıkkın 😑