Kader-cevahir Bebisbg34 göbeği düştükten sonra yaptırmaya başladım 2 günde bir falan yaptırıyorum seviyor mu suyu seninki
Bebisbg34 Kader-cevahir evet cok sukur sevıyo ben göbeği varkendr yıkadım🫣 ama benmknın suratı sivilce oldu hep ya seninkinde varmı öyle bişey
Kader-cevahir Bebisbg34 benimkisininde küçük küçük nokta nokta doktor 4 haftaya kadar geçer dedi benimkine sürekli çıkıyor normalmiş yeni doğanlarda
Kader-cevahir Bebisbg34 ben göbeği düştükten sonra yıkadım ilk enfeksiyon kapmasın diye benimkide seviyor banyo yaptırdım mı güzel uyuyor
Bebisbg34 Kader-cevahir ah ah bak smdi hiç durmuyo bugun yıkadm uyudu ıkı saat smdı uyumuyo ylancı emzik aldımı senınkı
Kader-cevahir Bebisbg34 geceden beri benimkide uyumuyor uykusu var ama uyumuyor. , emzik zorla veriyorum ama pek almıyor atıyor hemen bazen biraz tutuyor
Bebisbg34 Kader-cevahir aynı kız benmde öyle biraz tutuyo birz tutmuyo degisik bişey 🫣 ne zamna gecermiş yanak acaba
Bebisbg34 Kader-cevahir senın kızın kagitları geldmı kımlık işleri nasıl oldu alman vatandşmı oldu benm kagitlar gelmedi henüz