Bebisbg34 Kader-cevahir insallah annem olmasa yanmıştım iyice evde iş güc yapamiyo ınsan yataktan ckıp tuvalete gidemiyorum kucagımda uyuyo ve aslaaa ındırdıgımde uyumuyo gece kolumda uytyorm yada üstümde 🫣 almanyanın havasındanmı acaba 😅
Kader-cevahir Bebisbg34 benimki de öyle sürekli ağlıyor artık tükendim banyo yapmaya yemek yemeye bile zamanım yok yapışık gibiyiz
Bebisbg34 Kader-cevahir off cok zor canım anlıyorum insallah bı kac aya toparlarlar🥹 bazen yetmiyormuş gibi hissedyo ınsan sütüm mü yetmiyo ve ya ben ıyı baakamiyom mu diye düsünğyoruö rsmen
Kader-cevahir Bebisbg34 aynen öyle o düşünce zorluyor insanı zaten bazen kızıyorum durmuyor sonra vicdan azabı duyuyorum annelik zor
Kader-cevahir Bebisbg34 birde bu aralar benimki memede ağlamaya başladı yeni sorunlar ekleniyor sürekli
Bebisbg34 Kader-cevahir evet csnım anlıyorum senı bende öyleyim ama gecicek ınsallah alısıcaz bu duruma
haleaykutt @Kader-cevahir müdahale nasıl ediliyor peki bende 39+2 yim bendede tık yok hala napıyorlar bilgi verirmisiniz
Kader-cevahir haleaykutt merhabalar ben Almanya’da yaşıyorum burada sonuna kadar bekliyorlar Türkiye’de sanırım bu kadar bekletmiyorlar suni sancı alarak doğum yaptım ben 41+3 te
Bebisbg34 Kader-cevahir ahahah ben 42+2 de dogurdum dahada bekleticeklerdi zorla alın dedm almanyanın en kötü şeyi galıba 😅